Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość attilaofthehuns

marihuana a tabletki anty

Polecane posty

Gość attilaofthehuns

czasem lubie sobie zapalić "marysię", w związku z tym mam do Was pytanie czy ma to jakiś wpływ na działanie i skuteczność środków anty?

Gość attilaofthehuns
a czy jesteś pewna na 100%? nie jestem nałogową palaczką, ale czasem lubię małego "buszka". rzec by mozna że ten temat spędza mi sen z powiek... POMOCY

Gość attilaofthehuns
a sprawdziałaś albo masz w 100000% ;) pewne ródła? (niedowiarek ze mnie, ale w tych sprawcha, niczym saper, pomyłka jest tylko jedna... ;d )

Gość lalalalal
nie wpływa

Gość chcesz mieć pewność
zapytaj lekarza :O

nie powinno się ani palić papierosów, ani trawki ani haszu - taka jest prawda.. o jakiś jeden procent fajki i blanty zmniejszają antykoncepcyjność tabletek, poza tym zwiększają ryzyko wystąpienia skutków ubocznych i problemow z układem krązenia... lekarz to Ci w ogóle na pewno odradzi :P więc nie masz co z nim gadać :classic_cool:

Gość Karusia1978
Do lekarza raczej się z tym nie zwracaj.Ja brałam tabletki 3 lata i paliłam papierosy,dlatego lekarz dobrał mi te o najniższym stężeniu hormonów bo palę niedużo.Co do skuna to zdarzało się nieraz raz w tygodniu nieraz raz na miesiąc i było wszystko o.kOczywiście nie namawiam cię ale mi nic nie było.Trzeba jednak pamiętać,że każdy organizm jest inny.Pozdrawiam.