Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justine1982

Tutaj pomagamy wszystkim potrzebującym....

Polecane posty

Hej wszystkim:) Czasami zdarza sie, że człowiek mimo tego iż w gruncie rzeczy jest osobą z natury \"dziwną\", ma potrzebę serca aby pomóc innym ..... Nie wiem czy sie zgodzicie, czy to dobry pomysł...ale chciałabym aby na ten temat opierał się głównie na bazie informacji dotyczących \"gdzie i jak można pomóc\". Czasami wydajemy pieniążki na głupoty...wiem to nasze święte prawo...w końcu kazdy ma prawo aby dowolnie dysponować własną gotówką, jednak dałam sobie postanowienie aby raz w miesiącu po wypłacie przekazywać na konto \"jakiś grosik\" potrzebującym. Wiem, że ja sama jedna nic nie zdzialam, ale w grupie siła. Akcję \"pomagam\" rozpoczełam od symbolicznej pomocy Wiktorkowi, więc jeśli możecie to bardzo proszę pomagajmy innym, bo tym samym pomagamy sobie.... http://www.wiktor.netoh.pl/wplaty.html

Gość Beatrycze*
potrzebuję rady....

Gość Beatrycze*
stoję przed wyborem szkoły nie mogę studiować dziennie z pewnych przyczyn chciałabym studiować pedagogikę i zastanawiam się nad dwiema uczelniami otóz pierwsza z nich to http://www.wsp.lodz.pl/ a druga to http://www.wshe.lodz.pl/ ktorą byscie mi polecili ? z góry dziękuję

wshe, sama tam bylam( nie na tym kierunku) maja zdecydowanie lepsze zaplecze i kadre.

Gość buhahah
Potrzebuje pomocy chce kupic sliczniutki telewizor HD LCD i brakuje mi tysiaczeka Czy ktos mi pomoze ???????????????

Chodziło mi bardziej o coś co możemy zrobić....:) Przelew na konto zrobić może każdy:) więc do dzieła;)

Gość jrena58
ja tez potrzebuje pomocy zyczliwych ludzi długi nie dostatek niszczy naszą rodzine prosze jak by ktos mógł nam pomóc pozdrawiam jrena

Gość nowa gracha
jeśli idzie o pomoc,czasem polecam ludziom bezpłatne testy na depresję w internecie,naprawdę bezpłatne i fachowe,niedawno ktoś mi powiedział,że może to być traktowane jako reklama,moim zdaniem mogą bardzo pomóc cierpiącym ludziom.co o tym myślicie?

Gość a ja zbieram na auto
może ktos pomoże?

Gość nowa gracha
?

Gość iktomi
Witam wszystkich ! Zbieram na zwykły samochód, golf 2

Gość facet , który nie ruchał
znów ta pomagająca sekta spod krzyża, utrzymujacy w nowoczesnym kraju w UE naciagaczy , nierobow i nieudacznikow

Gość gość
Potrzebuję styropian 3 lub 5