Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zabezpieczona

od dziś pozbywam się cellulitu! kto chętny ze mną?

Polecane posty

mam niewiele ponad 3 tygodnie na walkę.. 16 sierpnia wyjeżdzam nad morze i musze wyglądać świetnie! MUSZE I BĘDE!!! :P wkurza mnie ten cellulit już.. mam go na udach i pośladkach.. niestety jest to raczej stopień zaawansowany:( od 6ciu dni pije inneov cellulit.. na razie efektów nie widze, ale podobno dopiero \'coś\' widać po 14stu dniach więc czekam:P będe codziennie ćwiczyć przynajmniej część 8 minute buns i legs (bo w całości jeszcze nigdy nie dałam rady:P) a teraz sobie siedze z \'motylkiem na pupie\' ;) tym wibrującym oczywiście.. mam nadzieje że dam rade coś zmienić:) aha, i jeszcze smaruje się eveline slim 3d serum :D

ehh widze że wszystkie Panie na tym forum już są piękne i że tylko ja mam cellulit-big-problem... no trudno w takim razie ten temat potraktuje jako mój \'pamiętnik\' musze przyznać że dziś moim grzechem głównym było 8 pierogów z mięsem.. ale obiecuje poprawe:D 🌻

Gość lusia busia
życze powodzenia;) ja już straciłam nadzieje...

Gość szczerze mowiac
kiedys wyprobowalam zel na cellulit galenic, dosyc drogi, ale skuteczny w polaczeniu z cwiczeniami, polecam tez szorowac sie szczotka taka jak do mycia plecow.

Gość lusia busia
nieeee wyobrax sobie że mam ostatni stopień cellulitu i mi na to już NIC nie pomoże (słowa lekarza) więc Tobie zycze powodzenia a sama ide sie obżerać:P

Gość dieta dieta dieta
pij dużo wody mineralnej.. ale pamiętaj KONIECZNIE MINERALNEJ!!!

Gość oczy
a ja polecam nowy produkt z masażerem Loreal perfect slim ;) warte ceny, pójdź do jakiejś sephory czy coś i zobacz jak to działa.

Gość lallia
hej. ja ci potowarzysze. chce sie pozbyc jak najwiekszej ilosci celulitu do 10 sierpnia. wiem, ze to malo czasu na cos takiego ale zawsze w jakims stopniu moze byc mniej widoczny. walcze z nim juz dłuuugooo. ale tak intensywniej od tyg. robie peelingi kawowe i oklady z foliowaniem. superowe to jest! serum i krem eveline uzywam. jezdze rowerem no i staram sie duzo wody pic. czasem sie masuje. ale wczoraj robilam to zbyt intensywnie i polamalam przyzad do masazu!!!! a teraz spadam na basen.

Hejka, chętnie się przyłącze, sama chciałam założyć taki topik:) Zauważyłam ostatnio u siebie ten wstrętny cellulit i postanowiłam się go pozbyć jeszcze w stadium początkowym. Na razie używa kremu ale zero efektów. Dziś zrobię peeling kawowy. Gdzieś czytałam że mozna zrobić okłady z kawt i imbiru albo cynamonu, owinąc \"te\" miejsca folią spożywczą i wygrzewać ok 30 minut.

super:) razem raźniej:D ja lece do sklepu po kolejną \'dawke\' tego serum eveline bo mi sie kończy, a wieczorkiem planuje zrobić 20km na rowerze z moim lubym:D

Gość mimi 333
Zabezpieczona ja też jade nad morze,tyle,że 11 sierpnia:P Dołącze do was. Moze nie mam aż tak tragicznej skórki pomaranczowej,ale lepiej,żeby jej wogle nie było widać;) JA od dzisjaj zaczne robić intensywnie(robiłam to juz jakiś czas temu,ale wypadłam z fazy) Pilling kawowy,masarz szorstką gabką, polewanie ciała zimna-ciepła, Potem ugnatanie(masarz) oliwką do masarzy z ziaja. Dieta w której przewazaja owoce i warzywa. Najlepiej zero słodyczy. Aha no i jak checi pozwolą to bede wsiadać na rower i na wycieczke.

To i ja się przyłaączę! Chociaz nie mam duzego cellulitu, raczej takie poczatki, musze go zwalczyc!:) Codziennie stosuję taką baaardzo ostrą gąbkę, którą robię masaż ud i pupy, a potem nakładam krem Liposyne Vichy. Jak mi się skończy Zamierzam kupić serię Eveline, bo naprawdę działa. I do tego duzo jazdy na rowerze!!!:)

Gość a czy mozna np zamiast fusow
z kawy zmielonej do balsamu dodac kawy rozpuszcaalnej cynamonu i imbir i tym masowac? w kawie rozpuszczalnej tez jest kofein wiec chyba to nie ma roznicy jaka kawa.

OCZYWIśCIE żE TYLKO KAWA FUSIASTA,BO CHODZI WłAśNIE O TE FUSY KTóRYMI MASUJESZ CIAłO JAK PEELING rozpuszczalna nic ci nie da -może jako odżywka do ciała ale nic poza tym

Gość no wlasnie jak robilam taka
maseczke pod folie to ta rozpuszczalna byla lepsza. ale wydaje sie ze to nie chodzi tylko o peeling ale rowniez o kofeine ktora wnika wglab skory i ulatwia rozbicie tych grudek celulitu

cześć dziewczynki:) jak Wam idzie walka z \'dziadostwem\'? :P bo ja dzisiaj wypiłam hektolitry wody, jeździłam na rowerku jakieś 2h i... figlowałam z moim mężczyzną :D:D:D:D (co zapewne też spala troszke kalorii :P ) mam straszną ochote na pierogi... mama rano zrobiła, ale dziś już jadłam.. nie moge się powstrzymać normalnie! zjem sobie chyba jogurt;) albo i dwa!:D poćwicze chwilke i wypije inneov cellulit.. jak ja niecierpie tego smaku! obrzydliwie mdły:O dobranoc kochane:) do jutra:D

ehh widze że wszyscy już śpią:P ja chciałam się pochwalić że przeciwstawiłam się pokusie zjedzenia kolejnej porcji pierogów:D jestem z siebie dumna:D zjadłam miseczkę płatków kukurydzianych, jogurt jogobella truskawkowy i wypiłam 0,5 l wody do tego:P jeszcze tylko inneov i ide sie myć (peeling kawowy + zimny prysznic) i spac (no dobra jeszcze kilka wymachów nogami:P) pa👄

Gość a co to za dieta
poprosze o wiecej szczegolow

Gość /łączenie/
MEGAFYT ANTI CELLULITE 20 KAPS. 08:07 uykk stosuje i pomaga mi

Gość lallia
hej! ja to mam juz ten widoczny bez sciskania celulit :( najgorzej po wewnetrznej stronie ud. wydaje mi sie, ze pellink kawowy pomaga bardzo i okłady ale ze te kremy rozne to pogarszaja sprawe. wczesniej uzywalam mleczka dla niemowlat i dodawalam do niego olejki i bylo ok. a po eveline celulit wydaje sie wiekszy!!!!!!!!!!!!!! bozeee co za dziadostwo!!!!!!

Gość GOGAW
mnie to chyba juz nic nie pomoze,mam najgorszy stopien,az mnie cialo boli.szok

Gość GOGAW
/laczenie/> dlugo stosujesz te kapsulki???