Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zabezpieczona

od dziś pozbywam się cellulitu! kto chętny ze mną?

Polecane posty

a co do preparatów eveline... używałam, ale zaczęło mi się cos nie zgadzać bo zastanawiające jest to, że są balsamy rozgrzewające i chłodzące. Wiem, że chłód jest wrogiem cellulitu a każdy rozgrewający zabieg powinien byc zakończony chłodzącym (tak jak prysznic ) ponieważ chłód wzmacnia ścianki naczyć i obkurcza je a ciepło rozleniwia skórę i rozciąga tkankę. Chłodny prysznic lepiej zadziala i spali tłuszcz niż owijanie się folią w rozgrzewających zabiegach bo organizm odbiera sygnał, że musi sie ogrzać i spala tłuszcz ;) Posłuchajcie mnie :) Pozdrawiam ;)

Witajcie W walce z cellultem ważne są masaże - mogą one być przeprowadzone w domu np po kąpieli - ostrą szczotką i do tego balsam z alg albo w gabinecie kosmetycznym. Jest też jeden zabieg w gabinecie który pomaga na cellulite - to endermologie. Uważajcie dziewczyny na kawę i inne napoje z kofeiną pozdrawiam

Słyszałam od koleżanki, że bardzo dobry w walce z cellulitem jest balsam ujędrniający firmy Nantes. Podobno bardzo szybko pomaga!

Gość oj dziewczeta dziewczeta
kremami, balsamami, preparatami i innym dziadostwem nie zwalczycie cellulitu, mozecie jedynie lekko zlagodzic objawy. tu trzeba dzialas od srodka. zdrowa, zbilansowana dieta, bez sztucznych dodatków (zadne tam glutaminiany sodu i inne polepszacze) a do tego cwiczenia, przede wszystkim rozciagajace, ktore ujedrniaja skore i poprawiaja funkcjonowanie miesni i stawow, joga, streching, pilates ja mam lekka nadwage a pomimo to mam cudowna skore i zero cellulitu, wlasnie dlatego ze regularnie cwicze i zdrowo sie odzywiam te wszystkie balsamy to tylko dodatek

hej hej!niedługo wakacje... może pora wrócić do tematu, co? ^.^ Kto walczy a kto dopiero zaczyna? ;) A może jakieś nowe sposoby?;)