Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 18ehahah18aha18eaaha

Gdzie i jakie badania?? HELP!!!!!

Polecane posty

Chce zaczas stosowac tabletki anty ale najpierw chciałabym zrobic badania i odrazu dac je ginekologowi. Tylko jakie te badania mam zrobic?? Pomozcie

Gość czarownica ze szczecina
hmmm...nie słyszałam zeby były potrzebne jakies badania by można było stosować antykoncepcje doustną prócz wywiadu lekarskiego który przeprowadzi z Tobą ginekolog. Ale moze jestem niedoinformowana:)

sproboj wejsc na forum ginekologia i antykoncepcja, moze tam wiedza! Ale ja tez nie robilam zadnych badan!

Gość ...reni...
witaj! Na pewno trzeba wybrac takiego lekarza ginekologo, który Cie dokładnie zbada tzn.badanie ginekologiczne,USG do pochwowe,cytologia.Jak bedzie wszystko w porządku to przepisze tabletki.Na początek na pewno 1 op.jak Twój organizam bedzie dobrze tolerował, to potem mozesz je stosować.Jak nie trzeba wybrać inne. Nie napisałas ile masz lat? też jest to ważne przy wyborze tabletek! Czy ktos z Twojej rodziny chorował ...o to zapyta Cię lekarz Warto później co pół roku -zbadać sie ginekologicznie -zrobić próby watrobowe:ALAT,ASPAT,GGTP.(badanie z krwi) I NAJWAŻNIEJSZE!!!! Gdy stosuje sie tabletki NIE WOLNO PALIC PAPIEROSÓW!!!!!!!!!!!! POZDRAWIAM POŁOŻNA

Gość do reni
reni, a czemi nie można palić? Nie bio0rę tabsów i nie palę, tak z ciekawości pytam :)

bo palenie zwiększa ryzyko zakrzepicy. lekarz sam cię skieruje na badania, nie rób nic sama bo to niepotrzebne :)

No mam 18lat. A te badania robi ginekolog czy trzeba isc do szpitala??? I czy to jest płatne. Mam dylemat miedzy ginem połoznym a drugim ktory jest tez cytologiem...........:/:/:/

Gość to wyzej do poloznej

Gość to wyzej do poloznej

Gość halloh
jest tu kto????;/:(:(:(:(:(

Gość ...reni...
idź do lekarza w jakieś przychodni na NFZ-bezpłatnie zrobi badania lekarz ginekolog-cytolog to taki ,który ma ukończony dodatkowo kurs lub specjalizację z zakresu -cytologii a dlaczego nie mozna palić....ryzyko choroby zakrzepowo-zatorowej naczyń krwionośnych.Nikotyna wpływa niekorzystnie na naczynia krwionośne....