Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tena lady

a może trwała?

Polecane posty

Gość tena lady

dziewczyny, proszę Was o podpowiedź w temacie FRYZURA- mam pociągłą twarz, dość wydatny nos i proste włosy, ścinane do połowy karku, z przodu krótsze, cieniowane, a marzy mi się bardziej kobieca fryzurka na dłuzszych włosach (już je podhodowałam ). Włosy mam dość geste ale proste i klapiące- może zrobić trwała, żeby nabrały objętości? jak je strzyc? może któraś z Was przeszła taką metamorfozę? Aha, loczki odpadają!!!

Gość sfjxhylk
przecież trwała to loczki :o

Gość a moze styling
jest zdecydowanie mniej szkodliwy dla włosow, nie skreca w loczki, włosow jest jakby wiecej, nie sa oklapniete.....

Gość tena lady
styling- co to takiego?

Gość a moze styling
nie wiem jak to wytłumaczyc , ale włosy są podnoszone u nasady glowy, wlosy skreca się na grube wałki i naklada na to specjalny płyn ;) Moze przejdź się do fryzjera, wytłumaczy Ci to fachowym językiem ;) Ja zrobiłam sobie styling przed wyjazdem na wakacje. Tez mam proste włosy , ktore np nad morzem z powodu duzej ilosci wilgoci juz popołudniu i wieczorem byly przyklapnięte. Tym razem były puszyste :)

Gość superowo to brzmi
ile zaplacilas za takie cudo? i a jakiej dlugosci wlosow robilas?

Gość a moze styling
mam włosy połdługie , z przodu do ramion , z tyłu nieco dłuzsze. Fryzjerka lekko pocieniowała mi koncowki . Zapłaciłam 80 zł ;)

Gość superowo to brzmi
kurcze musze zapytac o to w salonie :) a dlugo utrzmuje sie efekt?

Gość tena lady
brzmi super i chyba akurat dla mnie, wraz z dobrym cięciem załatwiło by sprawę- ciekawe czy można połączyć to z pasemkami

Gość a moze styling
ponoc trzyma długo, ale nie wiem, bo mam dopiero to na glowie 3 tygodnie :) Jesli chodzi o pasemka , to trzeba odczekac conajmniej 14 dni , bo to byłoby juz za duze obiązenie dla wlosow :)

Gość superowo to brzmi
a po umyciu glowy jak sobie z tym radzisz? suszysz na szczotce, zwyczjanie suszarka czy jak? i jakich kosmetykow uzywasz na wlosy?

Gość a moze styling
po umyciu nakladam balsam , trochę pianki i susze suszarką . Potem nawijam wlosy na takie grube wałki i trzymam przez jakiś czas. Raz tylko ukladalam na szczotkę , ale nie mam do tego cierpliwosci :O

Gość superowo to brzmi
to wyobraz sobie ze ja co mycie susze na szczotce :-o szlak mnie trafia dlatego zainteresowal mnie ten styling - ale piszesz ze dodatkowo podkrecasz walkami?

Gość mam trwała i jestem zadowolona
A ja robię juz 4 rok trwałą owocową na grubych wałkach do trwałej.Bez trwałej mam włosy cienkie i nie poddajace sie modelowaniu.Po trwałej przez niecały tydz.mam troszkę loczkow ,ale po tyg.juz sa super.Po umyciu je delikatnie rozczesuje,ugniatam,suszę bez szuszarki a jak muysze suszarka to z dyfuzorem .Po osuszeniu lekko nakładam wosk i wlsoki sa super.

Gość a moze styling
no jak wysusze to nawijam na wałki, lubie miec takie trochę pokrecone, choc są tylko na samych koncach ładnie podwnięte ;) Ale nawet gdy ich nie ułozysz to dobrze podcięte włosy z dobrze zriobionym stylingiem same sie ułoza ;)