Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobiony nastrój masz

xs

Polecane posty

ja jestem od was niższa i ważę 58 kilo. nie uważam się za grubą.

Ważne jest Twoje samopoczucie, a nie to, co pokazuje waga!!

E tam, waga, mozesz mieć cięższe kości i już ważysz więcej... Zresztą nie o to chodzi... ;) Najważniejsze by się akceptować! Pozdrawiam dziewczyny i życzę miłego dnia... :)

Dokladnie - trzeba sie dobrze czuc w swojej skorze, popracowac nad nastawioeniem psychicznym.

generalnie chuda wiem, że nigdy nie będe, ponieważ mam po prostu grube kości. Od zawsze tak było i wiem, że przecinkiem nigdy nie będę. Ale jakas gruba nie jestem, chociaż chciałabym być szczuplejsza. Jednak lubię się i inni tez mie lubią :P

dzięki

Gość ktoś taki
absolutnie nie chodziło mi, ze któraś z was katuje się dietami ;) to jest po prostu moja refleksja jako faceta jeżeli chodzi o takie rzeczy jak 5 kilo w tą czy w tamtą, musiałem to napisać, bo moze przeczyta ten topic jakaś dziewczyna, ktora tak właśnie robi :) smerfetka, nigdzie też nie napisałem, ze moja dziewczyna jest idealna, wie że nie jest i jest z tego zadowolona ;) poza tym ciężko ci uwierzyć, ze ktoś może nie zwracać na to takiej uwagi? Z moich obserwacji wynika, ze większość kobiet za dużą wagę przykłada do swojej wagi albo szczegółów wyglądu, a moja luba nie robi afery, lubi siebie i za ten zdrowy stosunek ją kocham ;) chodziło mi wyłącznie o to, ze niezaleznie od rozmiaru, wagi, ilości fałdek na brzuchu (ktore i tak tylko wy dostrzegacie :P) jesteście dużo bardziej atrakcyjne z błyskiem w oku i radością na twarzy :)

powiem tak... ja założyłam ten topik trochę z przymróżeniem oka a Wy w większości strasznie powaznie to potraktowaliście. Ktoś taki- zgadzam się z Toba. I akurat błysku mi nie brakuje :D prawda jest taka, że tylko niedojrzali gówniarze patrzą na wygląd, a dojrzali emocjonalnie faceci zwracają uwagę na dziewczynę :D nie na jej wygląd.

Gość ktoś taki
wiesz, prawda taka, ze na wygląd też się patrzy - zawsze ;) atrakcyjność = fajny charakter + atrakcyjny (dla danej osoby) wygląd :)