Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubiaca wiedziec

spogladanie na zwiazek oczami mezczyzny

Polecane posty

Gość lubiaca wiedziec
szoki!mam cie!do testow ale juz;-)nie chcemy pozniej rozkladac gumowych drzew przy drogach:-)

lubiaca wiedziec - wyslalam na oba adresy :) szymon - jedna ksiazka zycia nie odmieni, ale od czegos trzeba zaczac ;)

Gość lubiaca wiedziec
no mam wreszcie!dzieki!

Gość Morning_Monster
Witacie Kochane. Sama wlasnie próbuje cos zmienic w swoim zwiazku. Nie wiem, w która strone mam isc. Moze podeslecie mi ta ksiazke? Oto moj adres: mijagi01@o2.pl DZiekuje!

poranny potworku-poszlo powiem wam,ze dopiero zaczelam czytac i juz widze,ze kobieta z sensem pisze!zaczynam patrzec w przeszlosc i zdawac sobie sprawe z tego,ze kiedys taka zolza bylam,dopoki nie poznalam pana J!ale koniec,od dzisiaj zmiana!a swoja droga to przypomnial mi sie odcinek \"przyjaciol\" gdzie dziewczyny czytaly podobna ksiazke,a moze te sama,i facetom to nie bardzo sie podobalo,bo wtedy byli bardzo latwi do rozszyfrowania!:-)

Wiecie co, ja tez na poczatku bylam taka \"zołzą\" i pozniej za bardzo sie zaangazowalam. Jak taka bylam to nosił mnie na rękach a później, szkoda gadać.. A testy robię od kilku dni, juz mi się naprawdę nie chce ;)

wiec co dziewczyny,wracamy do bycia zolzowata babka?wlasnie,my kobiety jak sie zakochamy,to juz koniec,zaglaskalybysmy na smierc!ale od wczoraj koniec!tylko jak tu nie przesadzic,zeby nie stracic faceta? szoki,jak testy?kiedy masz egzamin?