Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzinka

Jak prawidłowo wypisać te zaproszenie?

Polecane posty

Gość bzinka

........................................................................ i ........................................................................ mają zaszczyt zaprosić IID. CO WPISAĆ W MIEJSCE KROPEK? 1. imię i nazwisko moje i narzeczonego 2. rodzice i narzeczeni

Gość ***********************
pisze sie Anna Kowalska i Jan Nowak i cała reszta....

Gość ***********************
pisze sie Anna Kowalska i Jan Nowak mają zaszczyt zaprosic itd. rozumiesz?

Gość mi sie wydaje że
Powini zapraszać rodzice wraz z narzeczonymi

Gość a ja nie bede pisac
"wraz z rodzicami", bo to ja organizuje wesele z narzeczonym, a nie rodzice

Ja myślę, że powinno być imię i nazwisko Twoje i narzeczonego. Na moich zaproszeniach było jeszcze poniżej dopisane \"wraz z rodzicami\", ale to zaproszenie najwyraźniej tego nie przewiduje :)

Gość bzinka
No własnie.. mi za wesele płacą rodzice, on płaci sam. Na zaproszeniach podglądałam i w zasadzie wszędzie pisze że zapraszaja rodzice z narzeczonymi, już sama nie wiem jak powinno być dobrze :o

Gość bzinka
DOKŁADNIE BRZMI TAK: "............................................................ ............ i ........................................................ ................ mają zaszczyt zaprosić Sz. P. ................................................................ na uroczystość zawarcia ZWIĄZKU MAŁŻEŃSKIEGO która odbędzie sie dnia ............... o godz. .................. w ....................................................................."

Jak na mój gust tu jest miejsce TYLKO na wasze imiona i nazwiska. Zaproszenie jest, jakie jest, wszelkie modyfikacje na siłę nie będą wyglądać dobrze.

Np. Karolina Kowalska i Arek Olszewski (wraz z Rodzicami) Maja zaszczyt zaprosic Sz.P (imie i nazwisko osob ktore chcecie zaprosic) na uroczystosc zawarcia ZWIAZKU MALZENSKIEGO ktora odbedzie sie dnia 28.07.2007 o godzinie 12 w Kosciele Pod wezwaniem Bozego Ciala w Krakowie