Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ktos18

porost wlosow

Polecane posty

ja mam takie pytanie slyszalam aby wlosy szybciej rosly dobry jest olejek rycynowy czy mam go bezposrednio nalozyc na wode czy zmieszac z szamponem czy jak ? stosuje go ktos ?

Wale nie przyspiesza porostu! przyciemnia włosy i trzeba po nim myć przynajmiej dwa razy szamponem:( działa tylko na wzmocnienie włosów, podam ci fajną odżywkę, którą trzeba robić przed myciem włosów. Oto ona: 2x Capiwit hydrocontrol, kilka kropel olejku rycynowego, nafta kosmetyczna, mieszanka ziołowa ----> możesz kupić w aptece np. jantar, możesz tez dodać herbaty (normalej albo zielonej, rumianku, cytryny itp) zależy co masz po ręką. Wszystkie składniki wymieszać w miseczce i nałożyć na zwilżone włosy, trzymać godzinę:). Po kilku tygodniach efekt w postaci grubszych włosów, zaraz po umyciu, włosy są miękkie, gładkie i super nawilżone. Tylko pamiętaj aby po tej odżywce umyć głowę 2x szamponem, bo inaczej będą potwornie tłuste. Powtarzać przed każdym myciem głowy, możesz wcierać mnie tylko we włosy, ale i w skórę;D

Gość beyyy

Na męskie łysienie i siwienie polecę Hair Medic. Super! Nie sądziłem że będzie jakaś duża różnica a się okazuje że włosy mam jak młody Bóg ;-) Najbardziej w szoku to jest jednak moja żona...:)

Gość sandra

kurczę mi różne suplementy, maski, maseczki nie pomagały. włosy jak leciały tak leciały i już myślałam, że będę łysa. na całe szczęście moja znajoma po ciąży miała taki sam problem, ale u niej przyczyną wypadania włosów były oczywiście hormony. miała łyse placki i stwierdziła, że dłużej tak nie zamierza wyglądać bo nie wie ile hormony będą się jej stabilizować i tak zdecydowała się na zabieg haircare, który przeprowadziła w krakowskiej klinice vesuna, przy ulicy dobrego pasterza. przyznam szczerze, że początkowo nie wierzyłam, że jej się tak włosy poprawią, ale faktycznie po jakimś czasie efekt wow i dlatego sama zdecydowałam się na ten zabieg. obecnie jestem po i teraz tylko wyczekuje efektów bo wiadomo, że potrzeba czasu aż włosy trochę urosną.