Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kallendra

Zapraszaszamy praę której urodziło sie dziecko - czy powinnismy coś dać??

Polecane posty

Gość Kallendra

Coś dla dziecka oczywiście, ma 2 tygodnie :) myślę że powiniśmy ale nie ukrywam że nie staś nas na nic drogiego i nie wiemy co?

Gość nie wiem czyje to
zależy jak bliskie to dla was osoby...możecie dać coś drobnego, np. kartkę z życzeniami a do tego jakieś ładne grzechotki...trudno trafić, bo dziecko i tak dostanie mnóstwo rzeczy od rodziny... ...my kiedyś zrobiliśmy prezent młodym rodzicom, tak trochę z uśmiechem- kupiliśmy muzykę relaksacyjną, kadzidełka, relaksujacy olejek do kąpieli a do tego kartka, na której napisaliśmy "pamiętajcie, że najlepszym prezentem dla waszego dziecka jest wasz uśmiech i dobre samopoczucie ;)" ;) no, ale z tą parą znamy się super i wiedzieliśmy, że taki pomysł będzie ok ;)

Prezenty daje się raczej wówczas, kiedy się idzei w gosci...wy jako gospodarze wystarczy jak ugościcie tych ludzi

Gość Kallendra
Jest to kuzynka narzeczonego, znamy sie dość dobrze :)

Gość Kallendra
Nie, nie. Nie będziemy gospodarzami - przecież to my zapraszamy i rozwozimy zaproszenia, więc jesteśmy gośćmi.

Gość nie wiem czyje to
a myśleliście juz o czymś czy w ogóle nie macie pomysłu?

Gość Kallendra
Nie mamy wogóle pomysłu, chcieliyśmy coś symbolicznego, niedrogiego... Dodam, że jest to chłopczyk

Gość paszczucha
To kupcie mu po prostu misia z grzechotką w srodku albo jakies buty, wejdziecie do sklepu dzieciecego i na pewnoi coś znajdziecie

Gość bobbbiiiiiiii
albo taką książkę - album " pierwszy rok z mojego życia" - tam rodzice wklejaą zdjęcia , opisują wage dziecka , wklejaą kosmyk włosów itp. Fajna pamiątka na później . Kosztuje to coś ok. 20-25 zł.