Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana i bezradna

chyba sie zakochałam się w instruktorze od prawa jazdy

Polecane posty

Wiem, ze wielu znich to babiarze. Psy na baby. Ale co ja poradzę, kiedy oszlałam na jego punkcie. Czas spędzany razem strasznie zbliża do siebie. Mam 26 lat i jestem głupia jak but!

Gość kolega kolezanki
to jazde masz z glowy

potem on mnie przeleci, zostawi a ja bede narzekac ze kazdy facec to swinia 😭 Ale co poradze, ze tacy mnie kreca? Ze nie chce sie wiazac z kims normalnym, kto mnie nie skrzywdzi? Ja widac lubie narzekac, jak kazda baba :(

skończyłam kurs tydzień temu i własnie, zaczynam sie zastanawiać, czy na dodatkowe jazdy przez egzmainem nie wziąć kogos innego... ;(

domyslam sie, ze facet to napisał ... a co instruktor jest inny? to nie człowiek? sorry...

i nie narzekam idioto!!!! tylko się zwierzam , jak nie pasi nie czytaj

koc ;) dzięki za pociesznie ;) znasz kogoś kto też jest taki głupi jak ja? cholera nawet nie wiem jak to sie stało... kochaliwa specjalnie nie jestem

boje sie jego reakcji, jak zobaczy, ze mam wlosy pod pachami i brak piersi

znam ;) Zakochanie może nie raczej niewielkie zauroczenie -z domieszka flirtu ;)

to tak jak u mnie... zakochana to może nie jestem, ale zauroczona... fajny z niego gość dawno z nikim mi sie tak nie rozmawiało :) koc i jak to sie skończyło ja mam nadzieje, ze jakoś wszystko ucichnie...przestanie dzwonić, pisac itp.

Gość Twój instruktor
na najbliższą jazdę załóż mini, majty zostaw w domu i zrób lewatywę. bedziemy trenowali wsteczny.

jak sie zakończyło - kultularnie . ps. Juz nic nie pisze , bo za wiele o sobie mówie ;)

też żałuję, ze nie jest starym, nieatrkacyjnym prykiem :( a mój to nie dość ze przystojniak to do tego coś w głowie ma :( co za nie fart. Ps. do reszty towarzystwa ,to ze zauroczona nie oznacza łatwa!!! Majtek przez głowę nie mam zamiaru zdjąć.. pozdrawiam zboczków

dzieki koc... zrozumiałam znaczy, ze nie tylko ja jestem taką wariatką :) mam nadzieje, ze nie w tym samym instruktorze he he he

Gość Twój instruktor
na najbliższej jeździe i tak zrobisz procę:classic_cool:

nie mam zamiaru sciagac majtek, bo w ogole ich nie nosze :) szkoda czasu na sciaganie, seks moze nadazyc sie w kazdej chwili ;)

ale on sie jakos z toba kontaktuje bez wazniejszeg powodu? czujesz, ze on tez d ciebie cos? czy to tylko z twojej strony takie uczucia?

on również :( dzwoni, pisze... pod byle pretekstem, nie rozmawiamy o tym, ze się sobie podobamy... ale to się czuje :(

no to w czym problem? za zone? czemu sie przejmujesz? t chyba dobrze, ze cos was polaczylo. w mojej 18-letniej kolezance zakochal sie instruktor, fajnyfacet z niego byl, wydawal sie byc szczery ale z drugiej strony ciekawe czy dla innych tez taki byl.

Gość zakochana i beranda
Właśnie o to chodzi... nie wiem czy warto sie angazować... może dla innych jest taki sam a jak póżniej kopnie mnie w dupe dla innej kursantki instruktorzy mają kiepską opinie to podobno babiarze... ten wydaje sie inny... na poczatku trzymał dystans, ale ja taka glupia jestem i pozwoliłam na to bysmy rozmawiali jak kumple... a teraz sie zauroczyłam...:(

nie bierz tego tak na powaznie, skoro cos czujecie do siebie, to pospotykajcie sie pare razy, zobacz jaki jest jak cos ci zacznie smierdziec to kopnij go w tylek. :) glowa do gory

Gość zakochana i bezranda
dzieki za miłe słowa :) właśnie napisał smsa...słodki jest jak :) a ja naiwna. BUZKI

Gość oooooooooo4
a co było w tym sms-ie?

Gość fdfdfdf
ja powiem ze moj instruktor tez mnie zauroczyl, nie wiem co oni w sobie mają ? :D Niie moge o nim zapomniec ale cuz w koncu trzeba bedzie ;) Mam wrazenie ze on tez mnie lubi, nawet na pewno.... ale raczej jest porzadnym facetem ;) Nie wiem czy nie ma dziewczyny bo niezrecznie mi sie o takie sprawy pytać :P Wiem ze nic z tego nie bedzie ale zawrocil mi niezle w glowie.

Gość fdfdfdf
mimo wszystko nie zaluje ze wlasnie z nim mialam nauke jazdy ;) Lepiej niz z jakims starym dziadkiem :D Teraz mam nadzieje ze jak najszybciej o nim zapomne...ale mam jeszcze 2 godzny w przyszlym tygodniu ;) wiec znowu go spotkam kurcze :P Dodam ze moj instruktor mnie pociaga, ale tez bardzo dobrze sie z nim dogaduje i rozumiem. Ja tam bardziej wspolczuje dziewczynom, żoną instruktorów. Co one muszą znosić :D:D

Gość fdfdfdf
wogole jak czytam o tych instruktorach to mysle sobie ze nigdy bym chyba takiemu nie zaufala i byla bym strasznie zazdrosna o te wszystkie dziewczyny.

Zakochana i bezradna mas zchyba swój rozum i potrafisz powiedzieć \"nie\" jeśliw iesz ze to ejst typ patologicznego kobieciarza. Też byłam zakochana (może do tej pory jestem) w moim instruktorze. Ale do niczego między nami nie doszło bo wiedziałam że to bezsensu. Zdecycowąłam zę zakończymy współprace. Bardzo bolało ale wiedziałam ze nie mogę postapić inaczej. Nienawidzę go ale chyba jeszcze troche kocham.