Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czemu

KOCHAM GO Ale *****************

Polecane posty

Gość nie wiem czemu

Kocham go, chce z nim byc, jestesmy razem 4 lata. Kocham jego cialko, ale jest jedneo "ale" :( czuje jakies obrzydzenie do jego penisa, nie wiem dlaczego :(

Gość hm.........................
ale cos z nim jest nie tak czy co?? nie kumam;/

Gość nie wiem czemu
Wszystko jest ok, ale ja mam jakis uraz :( Nie wiem dlaczego :( On o tym nie wie, a ja coraz gorzej sie z tym czje :(

Gość Ścibora
a myje go chociaz?

Gość nie wiem czemu
Porsz,e bez glupich pytan.... Naprawde nie wiem czemu tak jest :(

Gość nie wiem czemu
:(

Gość JaGiEnKa22
zgwalcili cie ? molestowali ?

Gość nie wiem czemu
Nie, ale czuje jakis wewnętrzny wstręt i hcialabym zeby to sie zmienilo...

Gość JaGiEnKa22
może w domu byly jakieś staroświeckie poglądy ? wiesz ja do 20 roku życia bylam przekonana,że sex oralny to jest dla prostytutek :)

Gość beautyyyyy
hej! ja mam to samo! jestem z moim chłopakiem od 3 miesiecy i nie wyobrazam sobie zebysmy juz teraz zaczeli to robic bo mam obrzydzenie do jego penisa (tez wie o tym). na dodatek jestem dziewica. podoba mi sie on ale nie jego wacek :/ nie wiem czmeu ale mam taki uraz.

Gość nie wiem czemu
Oj, w domu to na temat seksu lepiej sie nie odzywac, bo rodzice zawsze mi wmawiali ze jest zly. Nawet teraz jak ogladam z nimi film i ludzie zaczynaja sie calowac to przelaczaja... Ale czy to moze byc spowodowane tym??????

Gość JaGiEnKa22
na pewno tym.

Gość beautyyyyy
moze dlatego ze bedac mala dziewczynka widzialam wacka mojego ojca i stwierdzilam ze jest obrzydliwty (podgladalam jak sie kapal hehe). mam uraz , jakos brzydza mnie penisy nie wiem czemu

Gość JaGiEnKa22
Potrzebujesz dojrzalego, kochającego mężczyzny. Z czasem wszystko się zmieni .... zobaczysz :)

Gość nie wiem czemu
Mam kochającego mężczyznę, jest dla mnie bardzo wyrozumiały i czuły. Ale nie powiem mu tego, bo go pzrez to w jakis sposob skrzywdze. A mi ciezko z tym, bo w trakcie seksu caly czas sie mecze :(

Gość JaGiEnKa22
a ja myśle,że powinnaś pogadać. Nie tak,że się go brzydzisz ale,że masz opory przed tym czy przed tym bo w Twoim domu zawsze to byl temat tabu itd... Przy NORMALNYM sexie też się źle czujesz ?

Gość nie wiem czemu
On wie jak to u mnie wyglada, wie ze moi rodzice maja takie zdanie na ten temat. Przy "normalnym" seksie jest ok, ale kiedy mam go dotknac to juz zaczynam sie stresowac :(

Gość Monika J.
Jejku jakbym siebie slyszala! Mam identycznie, z tym ze ja mojego faceta znam od 1,5 miecha. Wszystko jest miedzy nami super, uwielbiam go, ale czuje niechec do jego czlonka. Ogolnie do wszystkich meskich czlonkow. Obrzydzaja mnie. Moze to glupio zabrzmi ale gdy zobacze mojego chlopaka rozbierajacego sie karze mu sie ubrac, a przynajmniej bokserki. Nie mam zadnego urazu do mezczyzn. A nawet nie chodzi oto ze mysle ze ten penis jest brudny czy brzydko pachnacy, bp moj chlopak sie codziennie myje i dba o higiene. Nie wiem czy mi to przejdzie... Czy w takim razie to nie jest prawdziwa milosc?

Gość nie wiem czemu
Monika, dokladnie jak ja :( i tez nie wiem czy to kiedys minie czy juz tak bedzie zawsze :(

Gość nie wiem czemu
Myslicie ze da sie jakos to wyleczyc??

Gość to nie wina czlonka
tylko faceta, tez tak mialam :) wszystko ok, naprawde wszystko bylo super tylko jakos mnie odrzucalo od tego, i tez nie umialam sobie tego wyjasnic, az tu nagle wszystko sie rozpadlo po ladnych paru latkach (ponad 9 :O) poznalam innego faceta i juz tego nie mam :) i juz wiem ze to sie nazywalo brak calkowitej chemii i pozadania, bo teraz go poprostu uwielbiam !

Gość nie wiem czemu
Tylko ze ja nie chce zmienic faceta :( Bardzo go kocham i nie wyobrazam sobie zycia bez niego!

Gość to nie wina czlonka
no pewnie ze tak, myslisz ze ja sobie wyobrazalam? w zyciu! jak by mi ktos powiedzial ze sie z nim rozstane po 9 latach to bym chyba zabila ! ale coz....... mowie poprostu z wlasnego doswiadczenia, ze tez tak mialam, ze mnie odrzucalo i nie potrafilam tego wyjasnic, kochalam go, on mnie i bylo super, az zakochalam sie w kims innym i odkrylam ze tam cos bylo jednak inaczej niz tu, i wlasnie ta roznica powoduje ze juz mnie nie odrzuca, tylko go uwielbiam, wiec chyba cos w tym musi byc.....

Gość nie wiem czemu
:(

Gość zgadzammmm sie
niestety do pelni szczescia w zwiazku potrzeba pasji i pozadania oprocz milosci, przyjaciela albo brata tez mozesz kochac ale do faceta musisz czuc chemie, skoro odrzuca cie od jego czlonka znaczy cos jest nie taki mozecie nawet byc szczesliwi, pobrac sie az pewnego dnia spotkasz kogos do kogo ta chemie poczujesz i wtedy bedziesz juz wszystko wiedziala (tez tak mialam).......... gdyby Ci to nie przeszkadzalo to nie pisalabys tego na tym forum ........... odpowiedz jest jedna - to nie jest ten jeden jedyny :(