Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czerwona Jarzębina

PROSZĘ !!! Pomóżcie mi znaleźć fryzurę na ślub która zakryje mankament.

Polecane posty

Gość Czerwona Jarzębina

Chodzi o USZY, przez te wstrętne uszy nie będę mogła mieć ładnie upiętych włosów ani raczej welonu :( ;( Przeszperałam już tyle zdjęć, nawet allegro.. może któraś z Was coś poleci? Chciałam pokręcić, pofalować ale mam proste włosy jak drut i tylko lekko za ramiona, fryzjerka odradziła mówiąc, że się moje wosy się nie nadają, są za krótkie i się rozprostują :(

Gość tak mam to samo....
a kiedy slub? zoperowac nie zdarzzysz? to jest najlepsze rozwiazanie, ja sobie zoperowalam uszy przed planowanym slubem

Gość Czerwona Jarzębina
Nie zoperuję z 2 powodów: 1 - brak pieniędzy 2 - jestem w ciaży Muszę poradzić sobie inaczej. Już nie wspomnę że mam krzywe zęby :( :( buuuu

Gość tak mam to samo....
ja tez mam wade zgryzu! a aparat bede nosic po slubie. co do ciazky - znieczulenie jest miejsciowe.Nie bedzie problemu dla dzieciaczka. kasa - jak sie musi to sie znajdzie ;) powodzonka!

Gość hmm11
do tej pory mogłaś z tym żyć a jeśli chodzi o tę jedną noc to nie możesz przeżyć swojego wyglądu? śmieszy mnie to, że dziewczyny na tę jedną noc czynią różne czary mary aby być piękne a na codzień się tym nie przejmują. jeśli ktoś cię pokochał to chyba razem z uszami, nie? a zęby możesz potem wyprostować aparatem

Gość Czerwona Jarzębina
Wiesz co Hmm - to jest dzień ślubu, chyba każda chciałaby wyglądać ładnie. Ja mam problem z uczesaniem i poprosiłam o pomoc. Jak Cię to jak napisałaś smieszy to po co tu zajrzałaś. Na codzień noszę rozpuszczone proste włosy - i co? wg Ciebie tak mam też isć w dzień ślubu?

Gość już po ślubie
Ja nie mam żadnych wad pod tym względem ale do ślubu poszłam w ROZPUSZCZONYCH włosach. Miałam wyprostowane i tylko w niektórych miejscach zrobione loczki,a do tego korona.Wyglądało to pięknie a i ja się dobrze czułam bo nie lubię mieć upiętych włosów. Zapytaj fryzjerkę,może w jakiś sposób udało by się trochę loczków zrobić. Trzymam kciuki :)

Gość już po ślubie
a zębami się nie przejmuj,jak Twojemu przyszłemu mężowi nie przeszkadzają,to nie widze problemu. Bardzo dużo ludzi ma krzywe zęby i się nie przejmują :) to Twój dzień i nie myśl o tym jak Cię oceniają inni ylko o tym jak Ty się czujesz.No i gwarantuje Ci,że w dniu ślubu będziesz taka szczęśliwa,że o takich rzeczach nie będziesz w stanie myśleć :)

Gość panczurka
Już po ślubie - a mogłabyś przesłąć choć jedno zdjęcie z Twoją fryzurą na maila? Moje uszy się strasznie czerwnienią pod wpływem stresu i też muszę je zakryć. Jeśli będziesz chętna do podzielenia się fryzurką ze mną to podam Ci mój adres e-mail :)

Gość już po ślubie
Jak znajde cos to moge przesłać.Tylko że to nie od fotografa tylko prywatne i kopia może być niezbyt :)Nie wiem czy się będzie podobać,ale u mnie wszystkim się podobało.Gdy przed ślubem mówiłam,że będe miała rozpuszczone włosy to każdy się dziwił i mówił że będzie niefajne,a potem byli zaskoczeni :)

Gość panczurka
No ja też chcę mieć rozpuszczone włosy, a że mam proste to podobno robienie loków jest ryzykowne, więc chętnie podpatrzyłabym, jak to wyglądoło u Ciebie. Możesz oczywiście zakryć twarz i w ogóle :) Mój adres: justol@tlen.pl Z góry dziękuję za pomoc.

Gość Czerwona Jarzębina
Ja już po ślubie - ja też poproszę o zdjęcie fryzurki 🌼 A mój email to: rossi83@o2.pl

Gość już po ślubie
Zdjęcia juz się wysyłają,może uda Ci się na nich coś wypatrzeć :)

Gość już po ślubie
Zdjęcia juz się wysyłają,może uda Ci się na nich coś wypatrzeć :)

Gość już po ślubie
No i to praktycznie żadna fryzurka nie była :)

Gość och super ja też
chcę do ślubu w rozpuszczonych! Poproszę i ja zdjątko 🌼

Gość panczurka
Już po ślubie - dziękuję za zdjęcia! Już je obejrzałam i odpisałam na maila. Wyglądałaś naprawdę ślicznie :)

Gość już po ślubie
Dziękuje-dowartościowałyście mnie :)

Gość moja przyjaciolka miala
podobna sytuajce, i takiej dlugosci wlosy jak Ty opisujesz....byla na calej masie probnych fryzur az w koncu miala fryzurke jak na codzien rozpuszczone zalsaniajace uszy proste wloski lekko nablyszczone ale nie przesadnie i malutki diademik na glowie i wygladala cudnie i naturalnie :)

Gość blah
Ja w ogóle nie widzę w kokach nic ciekawego, po pierwsze wymagają ładnego profilu, zgrabnego nosa i długiej szyi. Po drugie są oklepane, po trzecie nudne. Po czwarte irytuje mnie gdy wszyscy mówią "na ślub trzeba mieć kok". Osobiście mam zamiar iść w rozpuszczonych + diadem i niech koleżanki gadają, że pewnie mnie nie stać na fryzjera ;)

Gość sierpniowaa
ja tez poprosze o zdjecie fryzury mail:gosiaa-83@o2.pl

Gość ramelka
Ja tez poprosze, mam slub 11-ego i jeszcze nie mam pomyslu na fryzure ;) Bede polegac na mojej fryzjerce ... ramelka@interia.pl

Gość już po ślubie
Juz wysyłam,przepraszam,że tak późno ale nie zaglądałam tu i nie miałam czasu,a poprzednie zdjęcia skasowałam.

Hej:) Bylam wczoraj na probnej fryzurze i pomimo tego, ze nie mam odstajacych uszu, fryzura je lekko zakrywa. Moge wyslac komus zdjecie jak chcecie. Wlosy sa z tylu upiete, ale lekko opadaja na ramiona i po bokach sa rozpuszczone, lekko podkrecone. Pozdrawiam

Gość panczurka
Namagnesowana Pinezko ja ślicznie poproszę o zdjęcie!!!!!!!!!!! justol@tlen.pl Z góry dziękuję :)

Gość panczurka
Dziękuję! Fryzurka urocza :)

Gość tatianaa
do Namagnesowana_Pinezka -mogę też prosić o zdjęcie na emiala: tatiana_sch@tlen.pl też szukam takiej fryzurki z góry dzięki