Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycja2569

CO SADZICIE O TAKIM FACECIE

Polecane posty

Gość patrycja2569

Otoz poznalam go jakie1.5 miesiaca temu, po tym czasie sie we mnie zakochal (tak twierdzi) caly czas mi powtarza ze jestem piekna itp. Jego kuzyn mi powiedzial ze mial juz cale stado kobiet wiec ja myslalam ze chodzi o sex ale okazalo sie ze nie, poza tym powiedzial mi ze podobaly mu sie rozne kobiety ale takiej jak ja nie spotkal jeszcze. Caly czas do mnie dzwoni i "czyni mi wyznania" Caly czas chce zebym sie z nim umawiala itp. Czy to mozliwe zeby po tak krotkim czasie facet mogl sie zakochac?

Gość patrycja2569
keep going...

Gość nie ufam takim facetom
zakochiwanie się w krótkim czasie i wyznania są dobre dla 16latków

Gość _Karol___
A ja mam prawie 29 lat i ostatnio zakochałem się w ciągu 2 minut :)

Gość patrycja2569
powaznie to moze Ty jestes tym o kim pisze?

Gość inna niż wszystkie
Moje historia jest dziwna heh: otóż gdy miałam problem z internetem zadzwoniłam na infolinie (nie bede mówic jakiej firmy) i tam odebrał telefon pewien mężczyzna. Wytłumaczył mi wszystko , świetnie mi sie z nim gadało od razu rozwiązałam problem, a mówie Wam głos miął przesliczny ehhh... tak myslałam sobie o nim cały dzien aż tu nagle nazajutrz ktoś do mnie dzwoni. Okazało sie ze w jakiś magiczny sposób facet uzyskał informacje z jakiego nr. tel dzwonie. Powiedział że chyba sie zauroczył mną( pomyślalam że jakiś palant skoro mnie nawet nie widział ) choć to była tylko rozmowa przez telefon i poprosił o niezobowiązujące spotkanie. Spotkaliśmy sie i tak juz jesteśmy razem od 1.5 roku :D