Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilka-będzie

czy facet ktory zazywal sterydy jest plodny?

Polecane posty

Gość emilka-będzie

prosze o odp

Gość to zależy ile ich zeżarł
sterydy sprawiają że jajca robia się im małe jak cebulki dymki

to zalezy od organizmu, znam takiego ktory bral i bierze nadal, i splodzil dzieciaka:) podobno ptaszek nie staje po sterydach ale kto to wie;)

Gość emilka-będzie
bo moj brał a teraz ja chce dzidziusia i nie wiem czy moze wystapic u dziecka jakas wada?

Gość sterydy obniżają płodność
ale to jest indywidualnie-na jednego bardziej działa na drugiego mniej-ale nikt ci nie powiedzie czy akurat twoj facet stracił płodnośc-na to składa się wiele elementów-poddatność organizmu co to za sterydy jak długo je brał w jakich dawkach...itp.

Gość kanapka z serem
nie wiem czy jest płodny ale podobno ciężko z erekcją a poza tym facet, który bierze sterydy ma kłopot ze zwieraczami i czesto puszcza niekontrolowane bąki:) mój chłopak znał kiedyś jednego "pakera", który mu się zwierzył:)

Gość stopwariatom
moze i plodny ale nie do konca normalny i tylko mozna sie domyslac jakie dziecko bedzie mialo z tego powodu wady moze nie fizyczne ale psychiczne na pewno, co moze sie okazac dopiero po latach

Gość to prawda
że po sterydach są kłopoty z erekcjią... mąż mojej przyjaciokli ma kompletnego hopla na punkcie wygladu i bierze to swinstwo bez opamietania. Ma 32 dwa lata i jak mówi Gosia prawie mu nie staje, ostatnio mowila, ze piescila go ustami z dobre 10 min a i tak byl flaczek :( smutne to

Gość wawa....
hahah co wy gadacie przyglupy co wy wiecie o sterydach!! no chyba ze bierze za 10 zeta jakies boze!!!! tumany!!!

Gość to prawda
nie wiem jakie bierza maż koleżanki, ale wiem, że ona ma takie problemy, dla niej to spory problem, bo bardzo chcialaby miec dziecko, mocno ją ta sytuacja meczy

Gość jk7676
moze jeszczxe ktos?

Gość jk7676
up

Gość abrab
witam jest płodny ale po jakimś czasie po odstawieniu sterydów na nie bo sztuczny testosteron blokuje własny w organizmie, sam brałem i otaczam się w kręgu dziesiątek ludzi co biorą/brali jeśli jest to robione z głową to 3 do 6 miesięcy po zakończeniu cyklu nie ma śladu w organizmie zależy od dawek i okresu przyjmowania anabolików a jeśli chodzi o seks to na anabolikach jest z******ty po odstawieniu dwa miesiące lipy a póżniej wraca do normy ;]