Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plummm

DAJCIE MI NOWE TEMATY DO ROZMOW Z CHLOPAKIEM Z NETU

Polecane posty

Gość plummm

ON JEST Z ZAGRANICY I GADAMY PO ANGIELSKUZALEZY MI NA NIM JEST NAPRAWDE WYJATKOWY ALE CZASEM BRAKUJE NAM TEMATOW A NIE BEDE POWIELAC TYCH KTORE BYLY MOZE MACIE JAKIES TEMATY W KTORYCH MOZNA SIE ROZPISAC PODAWAJCIE WSZYSTKO CO WAM PRZYJDZIE DO GLOWY PROSZE ZROZUMCIE MOJ PROBLEM WIEM ZE WYDAJE SIE BYC GLUPI..

Gość masz tu taki temat
na przykład "o niespodziankach" jakie lubicie sobie robić na wzajem, jakich się spodziewacie i czy lubicie wiedzieć co za daną niespodzianką się kryje.

prawdziwa plum ja mysle ze twoj podszywacz to wlasnie osoba o niku bu bu jestem tego nawet pewna wiec krzyknijmy razem do bu bu \"buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!\"a co do twojego tematu to moze niech on cos wymysli jak mu na tobie zalezy to znajdzie temat przeciez ty nie mozesz caly czas o cos sie jego pytac tylko nawzajem musicie sie dogadywac a skoro nie macie tematow to moze nie pasujecie do siebie?

Gość Przykladowe tematy
- zycie erotyczne plazincow - jakie pampersy sa najlepsze - dlaczego woda jest mokra - 1001 zastosowan grysiku - odcienie fioletu a rozwoj intelektualny Pigmejow Jak wyprobujesz, daj znac :)