Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrossspaczoNa

ochYdne nogi

Polecane posty

Gość zrossspaczoNa

mam tak grube nogi ze masakra ;/i jeszcze ten celulit moj chlopak ciagle sie na nie skarzy i mowi ze moglabym choc troszke cos z nimi zrobic. myslalam o cwiczeniach ale ponoc zamiast ubyc tluszczu to przyrastaja miesnie i jest jeszzcze gorzej;/;/ POMOCYY

Gość zrossspaczoNa
czy naprawde tylko ja mam z tym kłopot? ;/

zmień chłopaka bo ten to debil, tylko cię w kompleksy wpędza

Gość zrossspaczoNa
ale mi sie chodzi teraz o chlopaka tylko o te nogi. on tam cos pogada ale i tak mowi ze jestem sliczna no wiec radzcie .. hmm moglabym mu zrobic niespodzianeczke:) przeciez kazda chce byc piekna dla swojego boya;]

Ja bym faceta zmieniła:O niech sobie sam chudnie w udach to zobaczy czy to tak łatwo;)

Gość ...załamana
Moje nogi też nie należą do najszczuplejszych i cellulit też nie jest mi obcy, ale gdyby chłopak z tego powodu wpędzał mnie w kompleksy i mówił takie rzeczy to posłałabym go do diabła... Są ćwiczenia na wyszczuplenie nóg, wiele znajdziesz w internecie...a na cellulit polecam GUAM :) Nie koniecznie u kosmetyczki bo masę kosztuje...na allegro sprzedają błotko w saszetkach..już po pierwszym razie widać duuuży efekt..POLECAM

Gość zrossspaczoNa
hehe no tez racja. chlpacy to sie jednak maja leiej troche pobiegaja za plka i juz jest lepiej? a my dziewczyny?;/ dla mnie cwiczenia albo nadmierny wysilek jest ponad sily... slyszalam ze na celulit jest dobry peeling z kawy wiec chyba sprobuje

Gość ...załamana
Też słyszałam jednak nie próbowałam...ogólnie wszystkie kosmetyki zawierające kofeinę są na to dobre...tylko że niestety potrzeba dużo czasu, żeby się tego cholerstwa pozbyć :(:(

Gość ...ona Trn....
Hey mam podobny problem;/ w moim przypadku jest troszke inaczej . Celluitu az tak bardzo to nie mam ale mam grube uda i nadmiernie umiescnione lydki , sama wiem ,ze tak łatwo nie jest sie tego pozbyc heh... Rozumiem Ciebie ,ze chesz wygladac jak najlepiej dla swojego chłopaka itp. Ale zastanow sie tez czy Tobie to tak bardzo przeszkadza ;p Watpie ,z e same masci itp pomoga na pozbycie sie tego .Kup sobie jakia dobry zel lub kremu (Niestety nie orjentuje sie jakie sa dobre ) i dołacz do tego cwiczenia chociaz 10 min. dziennie nie bedzie łatwo i szybko ale po jakims czasie efekt zapewne bedzie . =)