Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co zrobic

ODEZWAC SIE CZY NIE?

Polecane posty

Gość nie wiem co zrobic

Odezwac sie do faceta, ktoremu dzien wczesniej powiedzialam, ze daje mu czas na przemyslenia?

Gość zależy od tego ile
mu dałaś czasu na te przemyslenia ;)

nie! jak przemyśli to co miał przemysleć - sam się odezwie, bądź silna! wiadomo, że korci, ale.. to On miał coś przemyśleć, nie Ty

Gość bądźże konsekwentna
:O

Gość to ja - pomarańczowy nickt
Kurcze, daj mu jeszcze trochę pomyśleć :) U facetów musi trochę potrwać, zanim im się komórki zderzą ;)

Gość nie wiem co zrobic
ale wiecie jak korci?? mieszkamy obok siebie, nudzi mi sie piekielnie i jemu pewnie troche tez... I z checia bym napisala - pojdziesz do lasu ze mna i psami?

Nie dzwoń, trudne decyzje wymagają czasu. Dając ten czas i nie naciskając okazujesz drugiej stronie szacunek.

Gość źle z Tobą
skoro nudzi ci się bez niego!

mowie ci, nic nie pisz, bo co tym osciagniesz? jak cos postanowi to na pewno sie odezwie. a takie danie sobie czasu u facetow dziala.

Gość nie wiem co zrobic
to moze chociaz po weekendzie? :( kurde wiem ze ma moj nr itd, i gdyby chcial to on by to zrobil ale tak trudno mi wytrzymac!! i glupio rzeczywiscie jest mi sie odezwac pierwsze jak mu powiedzialam ze dam mu spokoj i czas...

Gość to ja - pomarańczowy nickt
smiley - :D

nie odzywaj się - jak będzie chciał to sam się odezwie!

Gość nie wiem co zrobic
sprawa u nas jest bardzo trudna i delikatna zarazem... echhh, mowie Wam jak mi ciezko i sama nie wiem co robic..

Gość facet ktory mial przemyslec
jeszcze nie przemyslalem. ja facet jestem, nie mysle tak szybko :O jak skumam, to sam sie odezwe. :P

Gość nie wiem co zrobic
macie racje... jak bedzie chcial to sam to zrobi... ale wiecie co? on jest tego typu facetem, ze to ja zawsze robilam ten pierwszy krok

jak sie odezwiesz tzn ze twoje slowo jest nic nie warte i nie jestes konsekwentna, czasem trzeba trochu wziac na wstrzymanie.. do tej pory sie czyms zajmij, bierz rower i na wycieczke siooo:)

Gość nie wiem co zrobic
Iwi bo tu chodzi o to, ze on moze sie juz w ogole nie odezwac... A moze takimi spotkaniami bym mu przypomniala jak bylo??

a co ci z takiego wymuszonego spotkania?:O uwierz jesli bedzie chcial sie z Toba spotkac, to sie odezwie..naprawde

Gość nie wiem co zrobic
jako facet - masz racje, on ma do podjecia bardzo trudna decyzje...

Gość a jak si umawialiscie
kto mial zadzwonic?

To niedobrze że zawsze się pierwsza odzywałaś.. przyzwyczaiłaś go do tego - ale teraz tego nie rób i się z nim nie kontaktuj! nie bądź gołosłowna!

Gość nie wiem co zrobic
wymuszonego? hmmm moze i po czesci.. bo przeciez gdyby chcial sie spotykac to by zaproponowal jak rozmawialismy.. a on sie zgodzil na cisze... i byc moze na rozstanie. :( tylko ze on jest taki ze czekal az ja cos zrobie... niby teraz ruch nalezy do niego...

Gość a jak si umawialiscie
ale kto mial zadzwonic teraz, jak sie umawialiscie?

Gość Kamelia....
Zrobisz błąd kontaktując się odrazu na drugi dzień-skoro powiedziałaś że mu dajesz czas to mu go daj- spotkaj się z przyjaciółmi,koleżankami żeby nie myśleć o tym....ale nie znim,bo będzie wyglądać jakbyś się narzucała i ciągle skokała wokól niego.

Gość nie wiem co zrobic
nie umawialismy sie. on powiedzial ze pomysli nad tym, ja powiedzialam ze dla mnie liczy sie obecna decyzja, czyli ze NIE i na tym koniec. Spytal sie co by bylo gdyby sie odezwal przypuscmy za dwa tygodnie to co by bylo? a ja ze nie wiem, ze to juz jego ryzyko. :( wiec sie na nic nie umawialismy... i to nie jest kwestia 2, 3 dni ale moze nawet miesiaca czy wiecej, a moze zadnego odzewu nie bedzie!!!!!

po tym co napisalas to ja jeszcze bardziej utwierdzam sie w tym, ze nie powinnas sie odzywac

Gość asia jędza
niech się on odezwie nie ty, jeśli ty się odezwiesz będzie pewien że ma cię w garści i że tobie bardziej zależy! a tak niech sie pogłówkuje trochę!!:D taka mała życiowa rada:D