Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrossspaczoNa

for slim

Polecane posty

Gość zrossspaczoNa

jest to naprawde takie dobre??bo tam na tym topiku jest juz tyle wpisow ze nie chce mi sie tego czytac za bardzo wiec jak?

Bardzo dobre! Pierwsze opakowanie na mnie prawie nie działało, dopiero przy drugim (teraz) odczuwam wyraźną niechęć do jedzenia. \"Na upartego\" mogłabym cały dzień nie jeść. Polecam jak najbardziej! :)

Gość zrossspaczoNa
nikt nie napisze? chce tylkow iedziec czy oplaca mi sie sprobowac

o matko, jest duzy topic na ten temat wiec nie rozumiem po co zakładasz nowy, chyba prosciej było by przeczytac juz istniejacy chyba ze sie nie chce:o

Gość szprota999
serio? ale tak od razu działa czy trzeba poczekać parę tygodni? ja biorę od paru dni, i na razie nic sie nie zmienilo

Gość na mnie w ogole ...
nie dzialal ... dlatego go wyrzucilam ...

Gość nuevva
wybacz, ale ten topik przerodzil sie w pogaduszki slodzacych sobie nawzajem bab, wiec nie dziwie sie dziewczynie, ze nie chce jej sie go czytac. Jak ci sie nie podoba watek, to nikt nie kaze ci tu wchodzic.

Gość na mnie w ogole ...
nuevva ma racje ... teraz to tam kobitki gadaja o dupie marynie ... a jak ktos zada jakies pytanie to go olewaja ;/

no na mnie to chyba podziałało odrazu. tzn. od pierwszej tabletki! ale jak zaczęłam odchudzanie to wczesniej strasznie duzo jadłam az juz nie mogłam... :P a dalej jadłam... wiec moze byłam przejedzona i dlatego wydawało sie ze fs działa. ale teraz to juz dziala chyba naprawde. biore go ponad miesiac i schudlam około 5,5 kg. bez for slimu tez bym napewno tyle schudla jakbym tyle jadla tylko ze bez niego nie umialabym sie ograniczac w jedzeniu. a tak to czesto jem na sile bo nie czuje głodu. ale tak jak i inne takie specyfiki for slim nie na wszystkich działa...

tak tylko ze ja ten topik czytałam i pierwsze kilka stron jest konkretnych wiec nikt mi nie powie ze nic na nim nie ma...ale co tam :o

Gość na mnie w ogole ...
Kurde zazdroszczę Wam :) Na mnie nic nie dziala począwszy na MERIDII skończywszy na FOR SLIM ...

Gość ale bzdety gadacie
sama nieraz tam zaglądam, a na każde pytanie zadane przeze mnie, dostawałam natychmiastową odpowiedź! A to, że dziewczyny rozmawiaja również na tematy bardzo przyziemne, nie powinno nikogo dziwić bo tak jest na każdym topku, który ma już trochę stron! Bądźcie bardziej wyrozumiałe!

Gość nuevva
rozumiemy, one maja prawo pieprzyc o dupie maryni, a dziewczyna ma prawo zalozyc nowy topic o for slim.

na moją mame meridia też nie działała a for slim zadziałał! na mnie jeszcze troche działa bio CLA, ale nie az tak jak for slim. a np. THERM LINE 2 kiedys brałam to nic kompletnie. oprocz tego, ze było mi niedobrze i spac nie moglam przez pierwsze dni. a dziewczyny biorą for slim w połączeniu z chromem. podobno, ze to połączenie działa lepiej niż sam for slim lub sam chrom!

a czy for slim mozna stosowac z tabletkami antykocepcyjnymi, tzn czy nie obnizy ich skutecznosci?

Gość wiem ze dziewczyny
biora for slim przy tabletkach anty. na ulotce for slimu nie ma zadnych przeciwskazan. chyba ze masz na ulotce od swoich tabletek napisane z jakimi skladnikami nie mozna ich łączyć.

Gość ale bzdety gadacie
nuevva a zakładajcie sobie jeszcze 10 topików na temat for slim, mnie to naprawde nie interesuje, tylko staje w obronie dziewczyn z pierwotnego topiku bo sa naprawdę miłe i o for slimie napisane tam było już wszystko. Także to, że raczej nie ma przeciwwskazań do brania pigułek antykoncepcyjnych bo sa dziewczyny, które je stosuja w połączeniu z FS i nic sie nie dzieje, tzn w ciążę nie zachodzą, a i na ulotce nie ma przeciwwskazań:)

Gość np. o kopenhaskiej jest
tyle topikow to czemu o for slimie mialoby nie byc?

Gość takma
hej powiem wam że na mnie FS działa ale dopiero od drugiego opakowania polecam bo i cena nie straszna i można zaryzykować

A na mnie działał, ale nie od razu. Po tygodniu stosowania zaczął mnie boleć żołądek, miałam mdłości i odbijało mi się jałowcem (przepraszam za dosadne określenie). Jeść mi się faktycznie nie chciało, ale komu by się chciało przy takich dolegliwościach. Potem wszystko minęło i już było dobrze. Lubię sobie podjadać wieczorem, ale jak wzięłam tabletkę ok. 14 to później już nie miałam ochoty

Gość takma
ja ciocinella miła dokładnie tak samo na poczatku dziwene mdlości ale teraz jest ok i abiore około 12-stej

Gość niunia***
ja biorę FS od 2 tygodni i nie miałam żadnych sensacji. Na mnie działa od pierwszej tabletki, tzn. dużo mniej jem, no i widzę efekty. Do tego stosuję dietę rozdzielną. Dzisiaj byłam w aptece, bo chciałam kupić FS, ale nie ma w hurtowniach. Zgroza. Słyszałam, że ma być przerwa w produkcji i mam nadzieję, że szybko wznowią. Polecam każdemu, tym bardziej, że koszt jest taki niski.

Gość migolajda
ide do apteki:p mam nadzieje ze zastane a jak nie to zamowie i mam nadzieje ze bedzie w hurtowni. prosze powiedzcie mi o ktorej godzinie sie to zarzywa? po posilku? czy na pusty zoladek?

Gość najlepiej przed posiłkiem
ja biore przed obiadem.

Gość mimi 333
to juz wiem czemu jakiś czas temu też mi było troche nie dobrze... Ja zaczełam brać for slim z rana na czczo. a czy działa to nie wiem? nie zastanawiam sie;) wiadomo,że same tabletki bez diety bądz cwiczen nie zadziałają. Dlatego ja cwicze i jestem od dziś na SB. wo wszystko w połaczeniu napewno da efekt.

Gość no to zaczynam
mam zapas for slimu i biore sie do roboty! :D

Gość no ale teraz to
podobno juz go nie można dostać:(

Gość ===
cieżko teraz dostac, ale to chwilowe ponoc. ;) myślę, że niebawem bedzie dostepny. najdalej w styczniu. ja zaczelam brac for slim jak zaczal sie tamten topik o for slimie. musze powiedziec ze on - for slim na mnie dziala. mialam dluga przewrwe w braniu for slimu i teraz zaczynam na nowo. juz sie tam (na tamtym topiku o for slimie) nie wypowiadam od bardzo dawna bo bylam totalnie ignorowana. bede pisac tu jak mi idzie jesli ktos tez bedzie tu pisal cos. bo nie chce sama ze soba gadac... :P ;)