Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beatrycze*

Potrzebuję rady...

Polecane posty

Gość Beatrycze*

stoję przed wyborem szkoły, chciałabym studiować pedagogikę i zastanawiam się nad dwiema uczelniami otóz pierwsza z nich to http://www.wsp.lodz.pl/ a druga to http://www.wshe.lodz.pl/ ktorą byscie mi polecili ? z góry dziękuję

Gość Beatrycze*
dziękuje nie zauwazyłam

Gość Beatrycze*
no własnie ją miałam 1 w planach tylko ze kilka osób mi ją odradzalo i własnei stąd te zastanowienie....

powiem ci jedno: jezeli zalezy ci rowniez na renomie, to wsp nie umywa sie do wshe, taka jest prawda;) zarowno w wojewodztwie jak i w polsce, rankingi nie slyszaly o wsp, poza tym na wshe jest kadra z lodzkiej AM, mam kolezanke ktora robi w tym roku mgr z pedagogiki specjalnej, ma juz 2propozycje pracy na uczelni, a i \'w cywilu\' nie brakuje ogloszen, w ktorych wygrywa w przedbiegach;) naprawde, mowie o tym bardzo obiektywnie;)

Gość Beatrycze*
może jeszcze ktos się wypowie?

Gość anteczka
no moze i na wshe maja lepszych wykładowcow ale ja sie spotykam z negatywnymi opiniami...wiec nei wiem jak to jest

mowicie negatywnymi tzn jakimi? w sensie czego one konkretnie dotycza? z doswiadczenia wiem, ze ci, ktorzy maja zle zdanie, przewaznie nie zaliczali egzaminow i mieli semsestr w plecy albo na pienku u wykladowcow:o

Gość anteczka
no moi znajomi sie tam uczyli i jakos nie mieli problemow ani z wykładowcami czy z egzaminami i odradzali tą szkołę

noo, to rzeczywiscie jacys rozgarnieci skoro nawet nie potrafili wymienic konkretnego powodu, dla ktorego mialaby byc gorsza od innych:o

Gość anteczka
hehe powod podali tylko że ja go nie podałam do twojej wiadomosci...