Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak bardzo miźle

dlaczego musze płakać przez najbliższe mi osoby

Polecane posty

Gość tak bardzo miźle

tak bardzo mi źle... siedze tu sobie i płacze... mój tata mnie olewa (z resztą nie pamiętam żeby kiedykolwiek sie mną zajmował)... mój chłopak po 30 sekundach rozmowy przerywa mi i mówi ze obiecał zrobić rodzicom obiad i zadzwoni później... nawet nie wzrusza go to że płacze;( dlaczego musze cierpieć w samotności i nikt nie chce mi pomóc??

Gość paniddaro
weź sie w garść! a co ty myślisz, że ludzie nie mają swoich spraw i problemów i będą ciągle koło ciebie latać? Dorośnij! Znajdź sobie jakieś hobby, idź pobiegaj, albo pomóż w domu w jakieś pracy, a od razu przestaniesz myśleć o głupotach.

Gość Ommmmmm
moja droga faceci to dupki nie wazne czy to tata czy chlopak,3maj sie ,nie jestes sama! :)

Gość hm.............
a ja ci powiem ...CIERPIMY OD TEGO CO KOCHAMY.....

Gość tak bardzo miźle
ale ja nie jestem jakimś płaczliwym użalajacym sie czymś... wręcz przeciwnie jestem bardzo optymistycznie nastawiona do świata... ale ja tez mam prawo płakać... gdy jakiś znajomy potrzebuje sie wyżalić dwoni do mnie... ale jak ja potrzebuje z kimś pogadać to nikt nie ma dla mnie czasu:(

Gość Ommmmmm
mam dokladnie to samo,jak im zle to mi becza w rekaw,a jak mi smutno to zostaje sama

Gość qdededqewd
jak to nie jesteś płaczliwą, użalająca się skoro piszesz że dzwonisz do kogoś i płaczesz w słuchawkę? bleee...

bo osoby bliskie są najbliżej nas i najłatwiej nas ranią. ale my robimy przecież to samo... trzymaj się, nie smuć się.

Gość hm.............
qdededqewd ty tojestes jakas stuknięta osoba,przeciez dzwoni do swojego chlopaka,a do kogo ma dzwonic? do sąsiada? ty chyba nie masz serca

Gość tak bardzo miźle
tata mnie wkurzył bo jak bo go poprosiłam o pomoc przy przecofywaniu mojego łóżka. Powiedział mi że mam mu niezawracać dupy pierdołami i że jak by wiedział ze będzie sie musiał męczyć na stare lata z dziećmi to by używał prezerwatyw:/ a chłopak po 30 sekundach rozmowy łagodnie daje mi do zrozumienia że nie amm mu dupy pierdołami zawracać... jak więc mam sie czuć??

Gość to normalne
ze tak się czujesz,ja bym się pewnie czuła tak samo,a co do chlopaka to daj sobie z nim spokój ,mysle ze nie jest wart ciebie

Gość Ommmmmm
faaaaaaaaaaaceci sa do smieci. umiesz liczyc licz na siebie! niestety.......................

Gość Ommmmmm
ale twoj tata ma poczucie humoru, nie ma co...najwyzej mu na starosc szklanki wody nie podasz:P

Gość judytka1777
Chocbym widziala swoja opowiesc mnie tez kazdy olewa kazdy ma swoje sprawy ani sie obruca a stanie sie cos zlego a oni powiedza "Upss..przeciez miala takie dobre zycie..?" nikt nie zrozumie ze nam potrzeba czegos wiecej.. nie tylko powiedzenia rano dziendobry a wieczorem dobranoc ehhh.. Trzymaj Sie!