Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ommmmmm

Dlaczego faceci sa az tacy głupi???

Polecane posty

Gość Ommmmmm

Dlaczego faceci sa az tacy głupi??? pytanie moze retoryczne ,bo brak im empatii....przyklad,pokazuja nagie zdjecia swojej ex! ;/

Gość brzmi jakby
hehe dlatego mój facet nie ma moich rozbieranych zdjęć zadnych. tylko u mnie są rozumiem, że twój ci tak zrobił, ale to nie brak empatii tylko głupia zemsta

Gość Ommmmmm
nie,widzialam ex laski.....zdjecia nago...to juz nie pierwszy przydadek,faceci sa porabani,moze mysla ze nas to podnieca?!

a swoją drogą... jeżeli Twój facet jest taki głupi, to co Ty z nim w ogóle jeszcze robisz? to że nadal jesteś z nim, w dodatku z takim głupkiem, o Tobie dobrze nie świadczy. z tego wynika że jesteście siebie warci

współczuje. ja mojemu wszystkie wywaliłam. całe szczescie golych tam nie bylo zadnych. chyba bym umarla :/

Gość brzmi jakby
podnieca? chora jesteś? oni są wściekli na te ex laski i po to ich kompromitujące zdjęcia upubliczniają

Gość nie wiem czemu tacy sa
ale tez mam kolege ktory po zerwaniu ze swoja dziewczyna wyslal wszystkim ich wspolnym znajomym filmik jak mu robila loda. bleee. a po kilku tygodniach chcial sie jej oswiadczyc :D :D :D

Gość Ommmmmm
jednen kumpel mowil ze go to podnieca,to o nim swiadczy...coz...kazdy ma jakis problem....a ten jest nowy...i wyskoczyl z czyms takim....faceci sa jacys debilni......poza tym ta laska nie byla jakas miss swiata wiec to nie moglaby aluzja do mojego wygladu :P

Gość brzmi jakby
eej bo ja nie kumam - tobie obecny facet pokazał nagi zdjęcia/filmy ze swoją byłą? jessu:O:O

Gość Ommmmmm
no wlasnie,mowie ze jest porabany ;) musze z nim chyba zakonczyc znajomosc

Gość Ommmmmm
wielbiciel..............kazdy sie predziej czy pozniej głupkiem okazuje,jak widac:P

Gość brzmi jakby
nie no, poróbcie sobie fajne filimiki, zdjęcia - a potem poogląda ciebie jesgo nowa laska i połowa miasta (czy świata - zależy jaki zasięg będzie miała strona na której je umieści) powodzenia:O

Gość Ommmmmm
to mi przypomnialo jak ostatnio bylam u fotografa ,wszyscy sie nabijali z biednej laski ...przyniosla zdjecia do wywolania a nie wiedziala ze ma na płytce pamieci nagrany z ukrycia filmik jak jej ktos(maz pewnie) robi dobrze,biedaczka

Gość Ommmmmm
no wybralabym ciebie ale mam za duzy biust :P

Gość Ommmmmm
to pewnie dziala na zasadzie przeciwienstw :P

Gość Ommmmmm
moze dacie jakies inne przyklady samczej głupoty?

Gość brzmi jakby
żaden z moich facetów, ani nawet ze znajomych facetów nie zrobił nigdy czegoś tak podłego.. widać zadajesz się z takimi kretynami - ale to, jak napisał wielbiciel, twój wybór. tylko żwbyś nie płakała za kilka tygodni i nie zakładała nowego topiku "ex facet umieścił w necie moje nagie zdjęcia"

Gość xyzzzzzzzzzzzzzz
ale z ciebie debilka,pewnie jestes za brzydka zeby facet ci zdjecia chcial zrobic ....albo masz takie i nie wiesz.ja moim laskom robie takie!