Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość judytka1777

mam pytanko P

Polecane posty

Gość judytka1777

Hej;* Bylam na tym forum kilka razy pisalam tematy, ale wiem, ze nie zawsze moge oczekiwac normalnej odpowiedzi tylko obraze. Prosze tych ktorzy maja ochote komus dokuczyc by nie pisali odpowiedzi na moje pytania oraz wogole nie wpisywali nic. Moja mini historia jest taka, ze poznalam chlopaka w Grecji.., ale Polaka.. Codziennie zaprasza mnie do domu zeby poogladac jakies filmy, ale niestety jest z nami corka mojej cioci ktora ma osiem lat.. Chlopak bardzo mi sie podoba. Na filmach czesto szukam okazji zeby sie do niego przytulic lub lezec kolo niego.. Zastanawiam sie jak mu pokazac, ze nie tylko jest kolega.. Czekam na NORMALNE odpowiedzi..

wykonaj gest w jego kierunku, ktory da mu dobitnie do zrozumienia, ze chcesz czegos wiecej, moze daj buziaka w policzek, tak z sympatii ;)

Gość judytka1777
naprawde Ci co sie podszywaja daremni sa :/ :/ Pisalam zeby TACY NIE PISALI!!:/ Dziekuje Olivia za normalna odpowiedz ;)

Gość judytka1777
No jeszcze raz prosze o odpowiedzi z pomoca ;)

Gość ekh
myślę, że on to wyczuwa, ale jeśli chcesz zrobić coś więcej.. popatrz mu kiedyś głęboko w oczy - podobno oczy są zwierciadłem duszy:P

Gość judytka1777
nie, nie to az nie o to chodzi.. Po za tym mowilam, ze codziennie jest ze mna corka cioci :/ niestety nie mozemy zrobic nic oprocz przytulenia sie :( Mam nadzieje, ze masz racje mowiac ze on to wyczuwa.