Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiceChic

Problem z tabletkami

Polecane posty

Gość NiceChic

Jakies 3 lata temu bralam tabletki Cilest. Bylam z nich bardzo zadowolona, zadnych skutkow ubocznych, plamien, zlego samopoczucia, nawet piersi mi sie powiekszyly - ogolnie super! Teraz po ponad 3 latach wrocilam do tabletek - Cilest. Jestem w trakcie pierwszego opakowania, miesiaczka trwala dosc dlugo bo 6 dni (zawsze mam 4-5 dni), dzis jest 10ty dzien a ja mam cos jakby NADAL plamienie ale nie jest to krew tylko taka razowa wydzielina...juz 4 dzien po skonczonym okresie, nie jest tego duzo ale jednak wkladke musze nosic:(Bardzo mnie to martwi- mam tabletki a nawet nie moge wspolzyc!co to jest?czy to jest normalne?????????

Gość NiceChic
przepraszam - literówka mialo byc Brązowa wydzielina

Gość jesteś obrzydliwa
Nie zaśmiecaj forum takimi bzdetami,jak masz problem to od tego są lekarze

Gość czantorjjjja
tak zupełnie normalne, nawet w ulotce powinno byc o tym wspomniane, ze organizm na pierwsze opakowanieprzeważnie tak reaguje. wiec sie nie stresuj.. to plamienie bedzie będzie az do nastepnej miesiączki! ja tez tak miałam zaczynając i diane 35 i yasmine... takze nie przejmuj sie :)

Gość NiceChic
Droga jestes obrzydliwa! To podaj nam Forumowiczkom liste tematow na ktore mamy prawo pisac, wyznacz ,wypunktuj, chyba Ci cisnienie za bardzo skacze pozdrawiam jestes obrzydliwą

naturalne jest to plamienie. Jednak pamiętaj że wcale nie musi trwac przez całe pierwsze opakowanie. Ja miałam przy pierwszym opakowaniu takie plamienia przez 14 dni. razem z okresem licząc oczywiście

Gość NiceChic
Bardzo dziekuje, wiem ze te plamienia moga wystapic jednak zmartwilam sie DLATEGO ZE kiedy wczesniej zazywalam te tabletki to nic takiego nie wystapilo...zaczelam sie zastanawiac czy moze ma to zwiazek z pora ich brania, kiedys bralam poznym wieczorem teraz biore po poludniu.... Pocieszylas mnie ze nie musi tak byc przez cale opakowanie!!!!!bo juz sie przestraszylam:/