Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kaloria

Parowar tefala

Polecane posty

Gość malina839
z tym Richardsem to ładnie ktoś popłynął, hahaha :D jak ktoś dopiero zaczyna przygody z parowarem to wg mnie nie ma co przepłacać na początek (no chyba, że rodzina duża czy coś :P) i warto wziąć coś od Tefala mniejszego, np http://www.satysfakcja.pl/p/160432-parowar-tefal-convenient-vc-1401-980w-srebrno-czarny.html ja miałam go na początku, ale potem okazał się za mały (człowiek jednak "wsiąka" w taki sposób gotowania i chce więcej), więc teraz mam VS4003 za nieco ponad 300zł, też Tefala :) nie pamiętam jak przy tym tańszym było (chyba też), ale do tego droższego dołączana jest książeczka z przepisami z parowaru, przydaje się :)

Gość gość
Dziewczyny kupiłąm parowat philipsa dałam za niego ponad 300zł myslałam ze jak zainwestuje w lepszy to bedzie lepszy a jak widze niekoniecznie gdy paruje w nim miesko i narzuce do niego warzywka nawet pokrojone miesko jest mieciutkie a warzyw nei da się zjesc czy to normalne?? Czy mam go zareklamowac itp macie tak podobnie> Prosze o porade nie wiem co robic...

Gość gość
też posiadam tefala z electro.pl jakiś czas temu dostałam w prezencie. Jestem zachwycona. W końcu dużo zdrowiej jem i większą część on sam za mnie robi :)

Gość gość
A co powiesz na parowar? Też jestem weganką i lubię warzywa na parze robić. Na electro.pl można kupić za nie wielką kwotę a jest to dość przydatna rzecz

Gość gosc

ponad połowa postów to nachalna reklama, smutne