Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sies

Dlaczego On się nie odzywa? No do cholery

Polecane posty

jasnej! Cały dzien milczy. Przecież wie, że Mu nie jeszcze nie ufam. Więc pytam się dlaczego nawet się nie stara, żeby mnie \'uspokoić\' ? Napisać mi głupiego smsa na odwal się co u Niego słychac itd. A On ma to najzwyczajniej w dupie! Zna mnie i wie jaka jestem i mimo wszystko chce, zebym tu siedziała i się zadręczała myślami co On robi i układała w głowie scenariusze Jego zdrad :/ Milczy jeden dzien. A teraz patrząc na to na trzeźwo: PRZESADZAM ?

Gość tak przesadzasz
ale nie przejmuj sie - ja tez mam takie jazdy

Gość a jakby to samo napisala
przesadzasz, ale to normalne u kobiet ;)

Gość Zofiaaa
skoro cie zdradzil to wcale nie przesadzasz.

no nie martw sie, wszystkie prawie przesadzamy w takich sytuacjach.... u mnie teraz jest to samo...milczy:(

Gość Jeden z kwiatków....
Każdy facet powie Ci, że przesadzasz, ale my kobiety takie już jesteśmy i dla nas to normalne:):):)

Zofiaaa- On mnie nie zdradził. A przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. Nadal cisza...:( zwariuje czekając na Jego wiadomość :( Ale obiecałam sobie, ze pierwsza nie napisze ... obaczymy czy Mu naprawdę zalezy... a jak nie to... :(

Gość czyzys
czy on musi ci sie meldowac codziennie?!

Nie \'meldować\' tylko dac znak życia... Nie chce Go kontrolować... no ale z drugiej strony jeśli On wie, że Mu jeszcze nie ufam to chyba mógłby mi dla świętego spokoju napisac smsa... Zrobiłby tak gdyby Mu zalezało .. a skoro nie stać Go na to to widocznie .. ma mnie gdzieś :/