Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kabaretka22

Dzień bez seksu...nie moge wytrzymać...

Polecane posty

Gość kabaretka22

w przeciągu ostatnich...tygodni?..miesięcy? nie było dnia, żebym choć raz nie uprawiała z moim misiem seksu. z resztą zwykle na jedym razie się nie kończyło, bo seksem zaczynaliśmy zwykle dzień i seksem go żegnalismy, a i "do obiadu" czasem się zdarzało :-P Tylko w 1 czy 2 pierwsze dni miesiaczki się powstrzymywaliśmy, ale i wtedy potrafiliśmy sobie poradzić ;-) no i problem w tym, ze mój miś dziś rano wyjechał i nie będzie go do następnego weekendu... już mnie dosłownie nosi, ja nie wiem, jak to wytrzymam....

Gość kabaretka22
no nie mogę, bo nie mam ogórka pod ręką, a on na pewno nie rucha !!!

Gość kabaretka22
dzwoniliśmy już do siebie, pikantnie to praktycznie zawsze rozmawiamy, ale to mi braku seksu nie rekompensuje :-(

Gość jkhfdjghgjh
A ja lubię takie przerwy, gdy czuję to napięcie między nogami....taką pustkę.którą chciałoby się jak najszybciej wypełnić...

Gość kabaretka22
no ok, przerwa może być...ale tylko pare godzin!! teraz to już szału dostaję!

Gość byle do piatku
masz niezle nasrane we łbie ... sugeruje jutro odiwedzic warzywniaka, tak warzyw falistych pod dostatkiem ...

Gość kabaretka22
jak masz takie małe wymagania, żeby się warzywem zaspokajać, to pozazdrościć! ja potrzebuję prawdziwego dużego ciepłego pena mojego misiaka!!

Gość a może wspomóż się
prysznicem, mi zawsze pomaga, rozluźnisz się :)

Gość kabaretka22
idealista to już lepsza koncepcja, widze że znasz się na rzeczy :-) zaspokoić, to się pewnie tak nei zaspokoję, ale przynajmniej mnie rozbawiłeś :-)

Gość byle do piatku
moze byc tez banan, nie bede sie upierala przy warzywach. jak dobrze wybierzesz, to moze trafi sie i taki jak "pen" twojego misiaczka ...

Gość kabaretka22
no może i spróbuję ale to i tak jutro, bo dziś misio śpi i nie będę go budzić :-(

Gość kabaretka22
byle do piątku dzięki, ale nie skorzystam z Twoich metod, choc wierzę że jeszcze nigdy się na nich nie zawiodłaś.. pewnie preferujesz fasolkę szparagową, co?

Gość byle do piatku
ależ kabaretko22 staram sie byc dobra kolezanka. w koncu wyplakalas tutaj zale swojego krocza, no to pedze z rada. a tutaj tyle sarkazmu. przeciez to niezmiernie wazna kwestia. tydzien bez "pena" misiaczka, matko!! lacze sie z toba w bolu, powaznie ...

Gość kabaretka22
ok. tego Twojego współczucia trudno nie zauważyć, ale jak już napisałam, co dobre dla Ciebie niekoniecznie i mnie zaspokoi, wiec serdecznie dziękuję...