Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

Perełko! dziękuję Ci za ten mega-orgazm!

Polecane posty

;) zrobiłam dwa podejścia :classic_cool: za pierwszym razem się tak skupiłam ze mi nic z tego nie wyszło :O to znaczy był jak zwykle ale taki normalny :P za drugim razem się bardziej postarałam dokładnie według Twoich wskazówek i to było jak trzęsienie ziemi :D mało nie zemdlałam... i jak długo....... dzięki 👄👄👄 p.s. to był świetny prezent na imieniny :)

Gość ja tesz chce napisz jak

na wdechu, czyli bezdechu :classic_cool: nie wiem jak to opisać :D pod sam koniec jak już wiadomo że za chwilę będzie to przestać oddychać :D głupio to brzmi i nie wiem czy ma jakieś medyczne uzasadnienie ale orgazm trwa znacznie dłużej i jest bardzo intensywny ;) polecam

Gość ja tesz chce napisz jak
oooo, świetnie-wypróbuje napewno,skoro piszesz że działa:D Wielkie dzieki😘

Eeej, zaraz, zaraz. Ja też chcę. Domyślam się, że chodzi o kobiecy mega orgazm ale co tam. Bardzo chciałbym się czegoś nauczyć. Mogę dojechać:)

Kiedyś słyszałam właśnie (w jakimś programie TV :O), że ograniczony dostęp tlenu wzmaga doznania drogie panie :classic_cool: Teraz mam na to dowód :classic_cool:

Nie pamiętam dokładnie jak to tam tłumaczyli (mała wtedy byłam :P), ale właśnie chodziło o to, że zmiejszony dopływ tlenu do mózgu powoduje wydzielanie się większej ilości endorfin chyba, czy czegoś tam :O, a jak wiadomo kobiecy orgazm ma swoje miejsce w mózgu, no i tak dalej, tak dalej :D

ojczulku otóż to :D Pamiętam przypadek, gdzie mąż tak udusił żone :O Chciał chłop dobrze, ale nie wyszło :O

NO TAK JEST COŚ TAKIEGO... niektóre panny każą sie swoim partnerom podduszać zeby mieć silniejsze odznania... we wrocławskim parku szczytnickim kiedyś był przypadek ze jakiś gościu ubrał się w jkaies swoje zboczone szmatki i poszedł do parku wzioł ze soba sznurek i taborecik...podwiesił sie na drzewie ale cały czas stał na taborecie... wyciągnoł fajfuska i trzepał sobie... niestety chyba stracił równowagę czy coś i taboret sie przewrócił a on z wystawionym fajfuskiem się udusił...

Ale ze mnie matoł! Perła, Lusi, wczoraj na \"Skalska...\" to o tym gadałyście. Jakoś nad tym się wtedy nie zastanowiłem - byłem pochłonięty wspominaniem. Rzeczywiście były wskazówki. Bestie ;-)

ojciec dusisz sie czy jak bo chce a nie wiem jak pomóc :D Jestem tak wyposzczona, że mnie i w sklepie by pasowało :O

no chciał sobi edogodzić a tu klapa... a jakiesz był zdziwienie chłopaków z pogotowia jak go odcinali... podobno ten strów wisi a muzeum wrocławskiej akademii medycznej czy gdzieś tam...:) swoją drogą musze sprawdzić jak to działa ale jakoś nie miałam odwagi....

Ja niestety z oddychaniem nie potrafię. Od zawsze tak mam. Jankesa też, tylko ona nie potrafiła tego tak dokładnie wytłumaczyć.To znaczy - z oddychaniem też cos tam czuję, ale to nie \"to\". Już mi teraz żadna kafeterianka nie zarzuci, że skoro nie jęczę, to znaczy, że nic nie czuję. ;)

Perła, mam podobnie, choć u mnie to tak, że z oddychaniem zero, na bezdechu fajnie, ale rewolucji to nie ma :O Ale ja młoda jestem, to się dopiero ucze :classic_cool: :D

pajączek - z oddychaniem, takim łagodnym też coś tam niby poczujesz, ale tak słabiutko i błyskawicznie,ze nawet nie będziesz pewna, czy był ten orgazm, czy nie. ;) I natychmiast będziesz chciała znowu, tak \"normalnie\" i będziesz wkurzona, dopóki nie będziesz miała nz bezdechu. :D A ja tak długo myślałam, że coś ze mną nie tak, skoro wszystkie oddychają i jęczą. Okazuje się, że nie jestem wyjątkiem i że inne też tak mają. :D

Nie udusiłem się, nie sprawdziłem też czy działa to na mnie. Siedzę w robocie i musiałem odebrać telefon. W ogóle powinienem wziąć się za pracę bo dzisiaj jeszcze nie zarobiłem na ten prąd zasilający kompa.

Perła dokładnie tak jest! :D Swoją drogą dla mnie orgazm (przy użyciu partnera) to swoista nowość, bo choć wcześniej byłam długo z jednym chłopięciem nie dostąpiłam tego zaszczytu :O Z obecnym zupełnie co innego :classic_cool:

Oczywiście. Jak tylko uda mi się komuś przekazać robotę. Ale jak się uda to będę mniej pisał na forum bo będę miał zajętą rękę.