Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

Perełko! dziękuję Ci za ten mega-orgazm!

Polecane posty

Ciekawska - do następnego. :D Jankesa - taką klawiaturkę, to można zakneblować, tylko po co. ;)

no właśnie \"po co? \" . a potem sie do poczty nie dostane , i nie odbiore pytania od ciebie :(

Nie lubię Gibsona. Łatwo jest zrobić szokujący okrucieństwem film. Pasja była łatwa i Apokalipsa też. Nie sądzę żeby kiedyś się rzucił na sfilmowanie jakiegoś komediodramatu.

Też już muszę odejść od klawiatury, bo muszę swoją psicę wykąpac. :)

no erotyka tez była , cholernie mi sie łapa jaguara podobał .:P ale detektorze jeśli uwazasz ,że zrobienie tych dwóch filmów było łatwe , to musze ci się sprzeciwić

Gość looolek
Nie wiem czy o tym samym myslimy ale pozdro mowi na to smrodka. :D

Lusi, chyba coś mówiła o dzisiejszym powrocie ukochanego. Czy to jest powód jej nieobecności na forum? Jak myślicie? Czy teraz przez tydzień będzie oglądać tylko sufit?

Hihihi...:D Śmieszniejszej suni, to chyba na całym świecie nie ma. Robi sobie tunele pod kołdrą i biega w nich szybciutko, wystawiając nocha ciągle w innym miejscu kołdry i chowając go błyskawicznie. :D:D:D To jest jej sposób na szybkie schnięcie. ;)

fajnie , tez bym chciała mieć psa , albo chociaz kotke (chociaz mówia ,że kota to ja juz mam ) :P

No coś Ty. Tygodnia takiego ostrego seksu, jaki oni mają, to Luśka by chyba nie wytrzymała. :D;)

Ja mam kota. To wspaniałe zwierzaki. Z psami też mam często kontakt ale nie mam ich w domu. Naprawdę każdemu polecam kota. O, kuna znowu zbaczam z tematu. Seks, pieprzyć, cipa. Od razu lepiej.

Jankesa, to dlaczego nie masz? Moja psica jest wielkości średniego kota, więc mam dwa w jednym. :D

Ojcze detektorze, a wiesz jaka jest różnica w psychice tych zwierząt? -Pan dał mi jeść, pić, pieści mnie, dba o mnie - chyba pan jest bogiem - myśli pies. -Pan dał mi jeść, pić, pieści mnie, dba o mnie - chyba jestem bogiem - myśli kot. :D

jedno słowo TEŚCIOWA dzieci tez chca . ale jest nieprzejednana . jak mężowi kupiła szczeniaka , jak był mały to go po 3 dniach wydała , bo nasikał na wycieraczkę w bloku .WRRRRRRRRRRRRRR

Ciebie też koty lubią? :O Zaczynam się bać.... Może mam rozdwojenie jaźni i piszę jako dwie osoby? :O

Perła, znam. Tak właśnie jest. Coś wspaniałego. Kota nie da się przekupić, trzeba sobie zasłużyć na jego przyjaźń. Mój kociak przebywa z ludźmi bardzo dużo. Rozumie prawie wszystko. Nie sądzę żeby był mniej inteligentny niż pies. Muszę przestać bo mnie ponosi. Do rzeczy: seks, seks.

No tak - nie ma Luśki, to i ojciec detektor znikł. :D Czyżby to o czymś świadczyło? :O