Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

Perełko! dziękuję Ci za ten mega-orgazm!

Polecane posty

Ja uważam, że pies i kot mają porównywalną inteligencję, ze wskazaniem na kota i porównywalny charakter ze wskazaniem na psa. :D

sama nie wiem , koleżanka miał a kotke i kocura . kotka była świeżo po okoceniu , żadnemu z domowników nie dała sie zbliżyc , ja tam byłam raz na 2 -3 dni , p[odeszłam , polizała mnie po ręce . poszłąm do drugiego pokoju , a ona za mna , nawet małe zostawiła . ale wogóle to wszystkie koty do mnie ciągna . może byłam czarownicą w poprzednim wcieleniu :D CZUJECIE TE MAGIE :P

Jankesa - trochę pomysłowości... - Na co zmarła Twoja teściowa? - zatruła się grzybkami. - a skąd masz te sinaki? - a myślisz, ze ta cholera chciała te grzybki jeść? Ja tam nic nie sugeruję...[niewinna minka] ;)

Perła, oczywiście masz trochę racji . Przepraszam ale ja już jestem tak skrzywiony. Wciąż muszę walczyć z przesądami na temat kotów w naszym katolickim kraju i czasami tracę kontrolę. Nieczęsto spotykam miłośników tych zwierząt. Rany, przestańmy! O bzykaniu proszę!

BZBZZBZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ. pszczólka Maja sobie lata , zbiera nektargdzies na kwiatach , ...........................

Może być i o bzykaniu. Właśnie ogromna komarzyca czai się na mnie podstępnie. :D ...ja na nią też się czaje, a jestem silniejsza. :D:D

Mam wrażenie, że komarzyca czai się nie tylko podstępnie ale i pożądliwie! :D

zawsze da sie cos zrobic . nie panikuj , laska dynamitu i dziura jak się patrzy skoro juz zarosła :P .

narobił smaka, nic nie napisał ....a jaki że dumny z siebie..:o🖐️ idę spać, balsamy wchłonięte, maseczki pozmywane, pazury pomalowane . miłych i nieprzyzwoitych Wam🖐️👄

Pojęcia nie miałem, że jeszcze tu jesteś. Jejku, mogę coś po włosku napisać. Albo nie. Zacytuję Lema albo kabaret Mumio. Powiedz coś, daj szansę!😭