Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

Perełko! dziękuję Ci za ten mega-orgazm!

Polecane posty

no to masz szczęścvie . bo jakby to nie on , to bym zakapowała twejemu:P masz program Club?

Oj, Jankesa, to teraz już wiem, czemu zawsze znikasz ok. 22.00. ...jesteś fanką Jerry\'ego Springera. ;):D

Oj, Jankesa, to teraz już wiem, czemu zawsze znikasz ok. 22.00. ...jesteś fanką Jerry\'ego Springera. ;):D

Nigdzie nie łazimy palaczko. :D Zostaw te faje w spokoju, bo będziesz śmierdziała, jak stara popielnica. :) Tak właśnie chcesz? :O

nie tylko ty . nic mi sie nie chce Perełko , wczoraj leciał program o parach ,które mają dla siebie jakieś niespodzianki , ale nie u jerrego . on to mi tylko ciśnienie podnosi :P a zniknełam bo . stary wrócił z popołudniówki

Tak. Tylko Ty. :) Bo palisz papierosy i one Cię usypiają i nie dają Ci żyć normalnie. :D Ja wczoraj się przewracałam. Kieliszek koniaku powinien postawić Cię na nogi. ;)

przydało by się coś mocniejszego ale w domku mam tylko wino a ono mnie ulula:)chyba zrobię kawe

Jankesa - ja uwielbiam programy Jerry\'ego. :) Jak widzę tych gupków, to nie muszę chodzić do cyrku. ;) Oczywiście uwielbiam też programy ślicznej starszej pani. ;) Też jestem senna. :(

Gość Gdzie jest
Lusesita i perła?