Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana życiem

co mam zrobić ?

Polecane posty

Gość załamana życiem

chce się zabić :(

Gość tak to jest
zabij sie zabij sie nikt nie lubi tutaj Cie. Strzel sobie w glowe i rozwal na polowe

Gość dlaczego chcesz się zabić
czy coś tragicznego wydarzyło się w Twoim zyciu?

Gość załamana życiem
może ktoś ze mną pogada przez meil albo telefon ? :(

Gość załamana życiem
wydarzylo się. dzieje się tragicznie od wielu lat. Teraz mam do kompletu nieodpowiedzialnego faceta w dodatku alkoholika :(

załamana właśnie najgorzej jest myśleć o najgorszym. uszy do góry dziewczyno, napewno młoda jesteś i napewno sobie poradzisz. a ten facet alkoholik to istotnie do odstawki.

Gość załamana życiem
nie chce zostać sama :( Będę znowu siedzieć w pustym mieszkaniu i plakać :(

potrezbny psycholog od zaraz tutaj puki właczysz kompa masz pomoc ale nikt z nas nie jest wykwalifikowana osobą zeby doradzac mozemy napisac kilka ciepłych słów ale to nie wszystko moja droga ...dawniej kozystałam z psychologa mi bardzo pomógl .Prosze umów sie na wizyte i idz do niego .

Gość uyuyuyu
Dziewczyno jeśli pije to daj sobie z nim spokój. Proszę Cię!!! Zmarnujesz sobie życie i w przyszłości swoim dzieciom. Moja mama popełniła ten błąd. Obiecywał przed slubem, że przestanie. PO ślubie pioł coraz więcej. Cud że jeszcze żyje. W poniedziałek np. odebrał rentę i do dzisiaj nie trzeźwieje. Przepił już 600zł Zastanów się dobrze czy chcesz takiego zycia....jesli z nim zostaniesz to takie właśnie Cię czeka a już nie wspomne o tym jak cierpią dzieci. od 15 roku zycia mam stwierzdoną nerwice. Teraz blisko 30 (dzieki Bogu niepijący mąż) a mimo tego nie potrafie być szczęśliwa przez tego bydlaka alkoholika ojca

Gość uyuyuyu
Nie chcesz być sama? Co to za powód? Ja od wielu lat marzę o tym by nas zostawił, umarł...żeby mam została sama....wreszcie będzie mogła zacząć zyć......ja naprawdę wiem co mówię. Jeśli nie przestanie pić to nie wierz w żaden jego obietnice- zmarnujesz sobie życie