Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pulga

trawicie wszystkich znajomych swojego faceta?????

Polecane posty

Gość pulga

nawet tych co was wkurwiaja.............. bo ja chyba nie wytrzymam i mu o tym powiem.........

mnie tez się zdarza nie trawic i czesto o tym mówię on się ze mną nie raz sprzecza ale do momentu jak ten kumpel do domku mnie nie podwiózł :D:D:D:D odrazu spuścił kolesia :D:D:D:D

Gość pluga
a na dodatek jak popija ci jego znajomi to nabijaja sie zemnie bo jestem katoliczka a oni ateisci......... udawalam do taj pory ze to mi nie przeszkadza ale juz mam tego dosyc!!!!!!!!!!

Gość pulga
panki smierdzace

Gość kolega kolezanki
bo tak to juz jest ze znajomymi...............badz obojetna i tyle machnij reka i unikaj tych jego znajomych

Gość zaja.pl
ateisci to przykre stworzenia!!!!!!!!!!!!wielce wspolczuje kolegow chlopaka twego ajajajjjjjj

Gość Jeden z kwiatków....
Jeszcze się taki nie urodził coby wszystkim dogodził hehe. Nie musisz lubic wszystkich, tak jak Ciebie nie wszyscy musza lubić. Co by to było za mdłe życie;)? A swojemu facetowi powiedz szczerze co i kto Ci nie pasuje, ale w rozmowie, może pół zartem , pół serio...I dobrze by było, gdyby zwrócił uwagę tym swoim znajomkom, kiedy się z Ciebie nabijają, że tez sobie tego nie życzy - to chyba tak własnie powinien zachować sie Teój mężczyzna...