Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baran z łąki

Mam pytanie - czy to ciąża ??

Polecane posty

Gość baran z łąki

Mam wspaniałą narzeczoną którą kocham nad życie. Od jakiś 2 tygodni ma zaparcia. Wypróżnia się średnio co 3 dni a wcześniej normalnie było 2 razy na dzień. Dodatkowo ma większy apetyt i nie je tak bardzo lubianych wcześniej parówek drobiowych. Zdarza się jej też że wieczorem bywa jej niedobrze. CZY TO MOŻE BYĆ CIĄŻA ??

Gość baran z łąki
ale wcześniej wypróżniała sie 2 razy na dzien. poza tym teraz ma apetyt na slodkie ;-)

Gość baran z łąki
poza tym nie ma innych objawow tylko to co napisalem co o tym myślicie ??? czy to ciąża ??

nie da sie tak tego okreslic, widziales kiedys,zeby lekarz rozpoznal ciaze przez telefon lub internet, jezeli macie obawy to do apteki po test ciazowy albo do lekarza

Gość no no
czesc dziewczyny teraz ja mam pytanko do was czy mialyscie w pierwszym miesiacu ciazy ,, okres" bo ja kochalam sie 3 tyg temu ze swoim facetem i zsunela nam sie gumka ( nie skonczyl we mnie) dostalam okres w terminie ale jest bardzo skapy i brazowy? czy ktoras z was tez miala taki ,,okres"? czy to moze oznaczac ciaze? boje sie zrobic test .. sama nie wiem czemu..

Gość no no
madziares a co myslisz o takim bardzo skapym brazowym czasem gestym okresie? malas taki kiedys?

Gość no no
sama juz nie wiem co mam myslec o tym okresie takiego jeszcze nie mialam ;(

Gość Kamelia....
Ja nie wiem skąd te pyatnia czy to ciąża-przecież to nie forum wróżek-współżyjesz to może być ciążą ale nikt ci nie odpowie...

Gość no no
aha zapomnialam dodac ze nie biore zadnych tabletek

Gość no no
no ja rozumiem ze nikt mi wprost nie odpowie chcialam tylko zapytac czy mialyscie kiedys taki dziwny okres- skapy, brazowy

jak masz podejrzenia m,ze jestes w ciazy to zrob test skoro wspolzyjesz to musisz sie liczyc z konsekwencjami

Gość no no
ze niby jak by sie mialo zmieszac? martwi mnie ten okres dlatego ludzi pytam

Gość betakaroten
buehehehehe!!!!!! Poprawiliście mi humor tym topikiem. Wiktor - fajny nick :D

DO \"BARAN Z LAKI\"- alez Ty sie panicznie boisz ciazy swojej kobiety! To ze ma zaparcia o niczym nie swiadczy, dlatego jej niedobrze-proste. Nie doszukuj sie niewiadomo czego bo to zalosne co piszesz. pozdrawiam

Gość do barana z łąki
moze byscie napisali czy wspolzyliscie w dni plodne czy nie, z zabezpieczenie czy tez nie? to ze ktos ma zaparcia itd to nie sa zaraz objawy ciazy i na podstawie tego co napisales nie da sie nic wywnioskowac!

ja jestem jasnowidzącą wróżką i na podstawie koloru skarpetek oceniam kto jest w ciązy