Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaaaa

Co to moze byc????? Jestem przerażona

Polecane posty

Gość no no
najwyzej duuzo kasy zaplaci ale przynajmniej bedzie wiedzilaa co jej dolega

Gość storotaaaaaaaaa
zapomniałam dodać że podczas usg wyszło również zapalenie przydatków, ale lekarz twierdził że to przez owulację mnie tak mocno boli.

Gość tamatamka
pracuję w Służbie zdrowia i poprostu sie orientuję :p

Gość tamatamka
a tak wogóle to autorka nie pisze że pracuje na czarno,że nie ma ubezpieczenia itp.

Ja wiem dziewczyny, ze powinna isc, ale chce napisac ze jesli ktos naprawde jest na czarno to boi sie gdziekolwiek isc! Ja tez tak mialam. Nie chcialam placic ogromnych kwot! Jak przyjechalam to bylam 5 lat mlodsza i nie zdawalam sobie sprawy z teg0o ze zdrowie jest najwazniejsze!

Gość strach ma wielkie zielone oczy
rozumiem ze chcialas jej doradzic! ale jesli nawet pracuje tam na czarno to wclae nie musi mowic ze pracuje zawsze mozna do kogos w odwiedziny przyjechac a bol zawsze moze cie zlapac bez wzgledu na to czy ma ubezpieczenie czy nie wiec powinna mimo wszystko do lekarza isc zdrowie najwazniejsze!

Właśnie rzeczywistość! A ja też mam prawo pisać to co myślę! A myślę, że jesteście nieodpowiedzialne za swoje zdrowie! I taka jest prawda, bo pisanie na forum co mi jest, w chwili, gdy dzieje się naprawdę źle na 100% nie jest objawem odpowiedzialności!

Gość mamaaaa
dzieki za odpowiedzi Ja nie chce zeby mnie ktos tutaj krytykowałl! Odezwe sie we wtorek i powiem co i jak bo uparlam sie i mnie przyjmie we wtorek po poludniu!