Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcysiaaa

poczucie niższości

Polecane posty

Gość marcysiaaa

Niby nie jestem głupia, jestem wykształcona, lubię towarzystwo, ale od jakiegoś czasu nie potrafię odnaleźć sie w towarzystwie, rozpocząć ciekawej rozmowy. nie wiem z czego to wynika, czuje się jakaś taka zacofana, nie potrafię nawiązać ciekawego tematu. Kurcze co mi jest? jakieś kompleksy mnie dopadły czy co? czy ktoś też się tak czuje?

Gość jedna taka mundra z netu
niby nie jesteś głupia, a nie widzisz? sama sobie odpowiedziałaś. :D

Gość marcysiaaa
to chyba dlatego, że rozstałam się z facetem , z którym byłam kilka lat. Nie będziemy razem, mam do niego zal, że nie walczył o nasz związek tak jak ja.Teraz kiedy jest już po wszystkim chce do mnie wrócić, deklaruje, ze sie zmienił. Ale nie zmienił się. Mam żal do niego, czuje pustkę i chociaż minęły już 3 miesiace od naszego rozstania, nie wiem czy spotkam jeszcze kogoś, kto będzie mi odpowiadał. Czuje sie okropnie, zamykam sie w sobie. Spotykałam sie jeszcze z dwoma panami, ale to nie to, jeden bał się związku, uciekł, chociaz sam wykazał zainteresowanie i zabiegał o mnie. Nagle zmienił zdanie. natomiast drugi nie imponuje mi w zaden sposób, nie mamy podobnych zainteresowań, nie kręci mnie. Ale doła załapuję, mam nadzieje, że jeszcze trafi sie ten jedyny

Gość Debb
dziewczyno mezczyzn na swiecie jest pelno, i mimo ze kobiet jest wiecej to i tak zdarzaja sie swietni wolni faceci. ja po pierwszym rozstaniu (19 lat) myslalam sobie ze mam juz tyle lat, ze chyba juz nie zdaze nikogo znalezc i bum...znalazlam...Porzucenie....(22 lata) no teraz to juz nie ma wolnych fajnych facetow....a jednak...i plany na slub wesele...4 miechy przed..trach...poznalam nowego faceta..odwolanie slubu, placz i horror w domu..a teraz...28 lat szczesliwe zycie u boku tego ostatniego jako meza... Musisz zyc na razie bez szukania, milosc cie znajdzie ale...rzucaj czasem oczetami w boki...pomoz losowi :)