Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcdefgh...

DZIEWCZYNY W POWAZNYM ZWIAZKU PORADZCIE

Polecane posty

Gość abcdefgh...

Za 2 dni urodziny mojego chlopaka ja planuje zrobic mu prezent w naturze ale przed tym chce urzadzic mily wieczorek spedrzony tylko we dwoje jak wiadomo sa stereotypy czyli mila kolacja afrodyzjaki swieczki muzyka kapiel itp ale ja chcialabym znalezc cos bardziej wyszukanego dlatego pytam was czy moze mialyscie jakies swietne sprawdzone pomysly ktore zachwycily waszych wybrankow jesli tak to piszcie.

Gość abcdefgh...
up prosze o pomoc;(

dam Ci kilka przykładów ktore wymysliła moja ukochana ... mianowicie: *masaz (oboje nadzy, balsam do ciała Ona siedziała mi na gołym tyłku, na koncu masaz pośladków i na koniec namietny seks) *kiedys w najmniej spodziewanym momencie podeszła do mnie gdy ja stałem, zdjeła mi spodnie, włozyła \"go\" w usta i kazała mi wykonywac ruchu (taki stosunek w usta) * czasami wkłada mi palec do tyłka, zwłaszcza podczas lodzika.... * połyka sperme lub finiszuje na jej piersiach (mega doznania dla faceta) * spontaniczny seks (w aucie, w lesie, ostatnio nawet na klatce schodowej pozno w nocy) * pozycja 69 mysle ze to wszystko powinno rozpalic go do czerwonosci :P

Gość abcdefgh...
na klatce schodowej ten napis? ale my nie mamy :( z dworu sie od razu wchodzi do domu..

Gość abcdefgh...
aha. ale jak tak samemu napisac? trzeba wspak, no nie? ja nie umiem :(

Gość abcdefgh...
to sa podszywy ale dziekuje tym ktorzy mi tu rada sluzyli wielkie dzieki:)

Gość lena2010
Naturalne afrodyzjaki takie jak owoce morza czy seler naciowy niestety nie kazdemu smakuja, polecam Sexual Sensation. Dzięki unikalnemu składowi Sexual Sensation rozpala i stymuluje pożądanie. Już kilka kropel wzmocni Wasze fantazje seksualne i pobudzi do działania. Sexual Sensation wyzwoli w Was dzikie instynkty - Nie będziecie chcieli się od siebie oderwać! Przeczytaj opinie tych którzy tego sprobowali  http://www.intymnosc.pl/aff/8505/product_info.php?cPath=64&products_id=606