Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdyby

Wybaczyłam romans.....

Polecane posty

Gość gdyby

Choc minal juz rok, nadal przesladuje mnie ta mysl i w wyobrazni widze jak on jest z nia.Mimo ,ze jest dla mnie teraz cudowny w takich momentach wybucham , atakuje go.Wciaz czuje w srodku ten bol,zadreczam sie tym.Jak sobie z tym radzic?Czy to minie?

Gość nieminie
Niestety w moim przypadku nie minęło a przeszło już 4 lata - mogłabym nawet powiedzieć ,że się natężyło:( no ale to indywidualna sprawa każdego człowieka... trzeba walczyć ze sobą i swoimi myślami!

Gość może potrzeba więcej czasu
Czas leczy rany. Ty nigdy nie zapomnisz, ale doceń to, ze mąż się stara. Może on wie, że to był błąd, że Cię kocha. Przestań się zadręczać.

Gość dqedq
Dlaczego nie zerwałyście tych związków po dowiedzeniu się o romansie? 🌻🌻

Gość haanka
ja wybaczylam, dzisiaj po 7 latach wciąz pamietam. Mniej boli, bo codzienność, i mase rzeczy na glowie,ale przychodzi moment, ze wspomnienia złe wracają. I nie ufam juz tak jak na poczatku :(

Gość w moim przypadku minelo
oczywiscie pojawia sie czasem stresik, ale jest juz znikomy, nie potrzebowalam duzo czasu, moze dlatego, ze to byl jednorazowy wyskok, sam mi o nim powiedzial, wiem ze nie zdradzil mnie uczuciowo.

Gość gdyby
Łatwo powiedziec"zerwać".Mój mąż po tym bardzo sie starał, tez cierpiał, widziałam jak płakał..I w takim momentach gdy o tym mysle z jednej stony serce mi sie kroi jak sobie przypomne jak mnie przepraszal , zalował a z drugiej mam ochote go zabic, mysle ze dobrze mu tak,ze wtedy o mnie nie myslal,wiec teraz powinien cierpiec o wiele bardziej. Tak to jest ,gdy się kocha;(

Gość nieminie
w moim przypadku - to był sam początek, jeszcze nie byliśmy wtedy oficjalnie razem, tylko się spotykaliśmy, ale mi i tak to siadło na psychice, chociaż na początku myślałam, że to nic takiego, bo to dopiero początek, bo to ona się na niego rzuciła itp. itd. Ale pomimo tego, że czasami się bardzo męczę ze swoją nieufnością, nie żałuję decyzji zostania z nim, bo mam nadzieję, że już nigdy tego nie zrobi - a jeśli zrobi, to będzie jego sumienie!! i jego będzie bolało...

Gość gdyby
Niestety to Ciebie bedzie bolało bardziej:(Ale tak sobie mysle ,ze mozna pozniej zalowac do konca zycia i miec poczucie ,ze sie stracilo ukochana osobe nawet jesli ona zrobila cos takiego. Bardzo kocham meza,wiem ze on mnie tez ,zebym tylko umiala sobie poradzic z bolem i strachem ,ze to sie powtorzy to byloby juz dobrze miedzy nami:(

Gość Swiat nie wierzy psom
Tu pisze wiele zdradzonych kobiet . Tych ktore wybaczyly i tych ktore nie .Poczytaj ,moze pomoze . Szkoda ze nie mozna sie tak zresetowac ,jak sie to robi w kompie :(

Gość gdyby
Tez zaluje:( poszukam czegos:(

Gość do autorki-gdyby
kazdy predzej czy pozniej zbladzi. Twoj maz zbladzil, ale dalas mu szanse i slusznie.Wiesz ,ze zaluje. Teraz tylko w jego kwestii jest by to naparwil. Watpiowsci beda ,ale mysle,ze nie ma co sie tak zadreczac, bo zrobilas to,co bylo zgodne z Twoim sumieniem. Skoro wiesz,ze Cie kocha, ze to co zrobil zrobil jakby nie zwazajac na konsekwencje, nie za dlatego,ze cie nie szanuje czy chce cie skrzywdzic z premedytacja, to uwazam,ze dobrze zrobilas. Miejmy nadzieje,ze on to zrozumial. Mezczyzna malo kiedy placze. Wybaczylas mu to postaraj sie jak najmniej o tym teraz myslec. Sama sie napedzasz teraz.

Gość gdyby
Najgorsze,ze nie moge sobie poradzic ze sobą:(Schudłam juz 12kg, a nigdy nie mialam nadwagi, wpadlam w depresje, nie wiem co sie ze mna dzieje,mialam w zyciu wiele problemow ale zawsze dawalam sobie rade, bylam silna a teraz od roku jestem kompletnie rozbita

Gość do autorki-gdyby
masz z kim porozmawiac tzn jakas przyjacioke? jakichs znajomych? najgorsze w takich chwilach jest to,ze jest sie samemu, siedzisz i myslisz.Zwyczajnie wychodz jak najczesciejz domu, spotykaj sie z ludzmi, byle czyms glowe zajac z czasem zobaczysz,ze juz nawet tak czesto o tym nie myslisz.

Gość gdyby
Niestety nie moge wychodzic z domu za czesto, opiekuje sie chorym ojcem wiec u niego albo w pracy spedzam wiekszosc czasu.Reszte z mezem,ale jego obecnosc czasami mnie boli,z drugiej strony jak go nie ma to mysle ze znowu jest z inna.

Gość up...................

Gość może psychiatra
?

Gość rasalgul
Siemka.Dwa tygodnie temu kolega powiedział mi, że Samsung rozdaje telefony S7,które były na wystawach, bo podobno nie mogą ich sprzedawać W piątek wszedłem na ich stronę i odpowiedziałem na pytanie konkursowe a dzisiaj przyjechał kurier z telefonem i jest super!! :D Polecam wam sprawdźcie sobie!! Tutaj możecie odebrać: http://hy34.pl/r/r1vSamsung-S7

Gość gość
Ja nie wybaczyłam. Minęło kilkanaście lat od rozwodu. Czas leczy rany. Niedługo ślub z następnym mężczyzną ale jemu już nie ufam za grosz, ciągle myślę, że mnie zdradza, może i daje mi powody do niepokoju. Wiem jednak że to wina tamtego, że tego następnego podejrzewam i tak będzie już do końca życia.