Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iii...

Dlaczego po takim wyznaniu ....

Polecane posty

Gość iii...

milczy ? napisal mi dwa dni temu piekne wyznanie - z jego strony milosc od pierwszego wejrzenia , znamy sie tydzien i juz u niego zaiskrzylo . Odpisalam krotko , ze jest mi bardzo milo .

No jakbym ja wyznała facetowi, ze sie w nim zakochałam a on by mi odpisał, ze mu miło to chyba bym sie powiesiła:P Miło to moze byc jak ktoś powie komplement, ze mam ładną sukienkę Dałaś plame moim zdaniem

Gość puknil sie w leb mila pani

Gość iii...
a co mialam mu napisac ?znamy sie tydzien dopiero

Gość google nie bolą chyba aż tak
podziękować i powiedzieć że na razie ty jeszcze nie ale może jak poczeka cierpliwie itd "miło mi" :D:D:D:D

Gość mogalas
nie pisac ze Ci jest milo tylko sie okreslic swoje uczucie w stosunku do niego albo skoro znasz go tydzien nie mozna stwierdzic co sie naprawde czuje chyba ze to jest milosc od pierwszego wejrzenie moze on tak mial a Ty nie...ja tam w to nie wierze ale moze komus sie przytrafila

Gość iii...
myslicie ze jeszcze sie odezwie? ja nie jestem w stanie powiedziec czy sie zakochalam , podoba mi sie ale na litos prawie go nie znam i mam mu pisac jakies wyznania?

Gość do iii...
iii... dobrze napisałas. nie przejmuj sie tymi komentarzami.

Gość do iii...
i mysle ze sie odezwie :) Powodzenia🖐️

Gość może nie czekaj dłużej
tylko wyślij mu SMSa i zaproponuj spotkanie, wspólny spacer, kino, kawa?

Gość iii...
hej no podziekowac za to ze sie zakochal? nie no wybacz ale chyba juz lepsze jest to " milo mi" bo naprawde zrobilo mi sie milo kiedy to powiedzial

Gość iii...
do iii... jejku dziekuje Ci , ze tak piszesz . Zdziwilam sie troche tymi komentarzami bo tak naprawde nie znam chlopaka bylo pare rozmow ale u niego najwyrazniej zaiskrzylo - mnie po tym wyzaniu nogi sie ugieły ale trudno mi stwierdzic teraz co czuje , za malo sie znamy . Jeszcze jedno pytanie . czy teraz sama powinnam to odkrecic , czyli napisac cos wiecej ?

Gość do iii...
'może nie czekaj dłużej' ma racje..zaproponuj spotkanie:)

Gość do iii...
to bedzie dla niego sygnalem, ze Ci zalezy :) Z pewnoscia wszystko sie ulozy. wiesz to bardzo delikatne sprawy, czasem chcac byc milym nie zdajemy sobie sprawy ze mozemy urazic kogos..chociaz nie twierdze ze urazilas tego chlopaka. Moze liczyl na odwzajemnione uczucia?? Napisz do niego, spotkaj sie:) to bedzie dla niego sygnalem, ze Ci zalezy :)

Gość iii...
Mysle ze wlasnie na to liczyl:( a dal mnie za wczesnie na takie wyzania .. zatem zaproponuje spotkanie . Dziekuje wszystkim za opinie

Gość do iii...
ale spotkanie przeciez nei oznacza ze bedziesz musiala wyznawac mu uczucia. Wszystko przychodzi z czasem..u ktorych szybciej u innych wolniej... Spotkaj sie z nim i spedzcie milo czas po prostu:)