Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje bmi

moje bmi

Polecane posty

Gość moje bmi

moje BMI to 21.56 mam 164 cm wzrostu i ważę 58 kilogramów... BMI mam w normie, jest bardzo dobre... ale na tym forum i tak mi powiedzą, że ważę za dużo i jestem gruba

Gość Betsy
Twoje BMI miesci sie bardzo dobrze w normie, wiec jesli sama sie akceptujesz, to chyba nie wazne co inni powiedza ;)

Gość moje bmi
ale to głupie, że kobiety (frustratki) tego forum mówią, że jesli nie schudnę do 51 kg to jestem tłusta

Gość Betsy
Dlatego ze trzymaja sie (oczywiscie nie wzystkie) tych pokichanych stereotypow typu: 90-60-90 idealna sylwetka, kobieta musi byc szczupla, miec wielkie wciecie w talii itp... Ale moim zdaniem nie jest to recepta na udane zycie towarzyskie. Ja np. mam 168 cm, waze 52 kg- skutek leczenia antybiotykami, niby jestem chuda a itak mam zrabane zycie :(

Gość bnnmmnmnn
kochana wg tego forum żeby nei być "tłusta" musiałabyś ważyć 46 kg- tak musiałbys mieć 5 kg niedowagi zeby neiktóre tu uważały Cię za szczupłą... Wiem to tragiczne. Niestety są tu jakieś frustratki czy jak je nazwać co paplaja 3 po 3 i trzeba je ignorować. Najważneijsze jak Ty się czujesz a nei jak postrzegaja Cie inni a pryzmat tego forum to kiepski pomysł na ocenienei siebie. Sama mam 160cm i 46 kg i uważam się za szczupłą i to nawet bardzo, gdybym słuchała tego forum to mogłabym zwariowac bo: bylam juz anorektyczką (kurcze nieźle się trzymam całe życie być anorektyczką??) jak i tłusta która koniecznie powinna schudnąć tak do 43 kg. 15 lat temu jako 12 letnia dziewczynka ważyłam tyle i byłam wychudzonym dzieciakiem, sama skóra kości wystające gule koło kolan- normalnie obraz nędzy i rozpaczy. A takie mam po prostu geny... teraz waże te 460-48 kg i gdybym przytyłamój swiat by się nie zawalił... ważne jest moje zdrowie i zdrowe odzywianie.

Gość bnnmmnmnn
*46 oczywiście

Gość do Betsy
uważasz się za chudą?

Gość Betsy
uazam sie za pozbawioną kobiecej sylwetki, moze nie chuda, mam 85 cm w biuscie- jet maluutki, nogi mam proste jak patyk, a jedyne co we mnie duzo wazy to ciezkie kosci, bo po leczeniu stracilam jakikolwiek tluszczyk... ;/ i wcale nie uwazam tego za cos wspanialego, tylko wlasnie flustratki katuja sie i daza do takiego stanu zeby byc jak wieszak, a to idiotyzm.