Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Filet

Co robić jak nas kto obrazi

Polecane posty

Jak nas kto obrazi to so dwa wyjścia. Jedno to walić w ryj asz mu łep otskoczy. Drógie to spytać poczemu on nas tak obraził. On otpowie albo nie. To so znuf dwa wyjścia. Jedno to walić w jałope zmiejsca. Drógie to pofturzyć głośniej nasze zapytanie bo morze guchy jakiś. Wtedy sie pszekonamy czy on guchy czy nie. Jak nie jes guchy to napewno nam otpowie to wtedy odrazu walić poryju i jeszcze z laczka morzna jak sie schyli, bo huj z pszyczyno, warzne że nas obraził. A jak jes guchy to znaczy że coś oszukóje bo jak nas mug obrazić skoro jes guchy. No to wtedy w ryja i z byka w brzóch a jak legnie to jeszcze kójawiaczka. Kóltura musi być bo bes kóltury to huj. Na mojm blogu wiencej. A blog jest tó: http://prostoznosa.blog.onet.pl/

Gość DOBREEEE

Gość A jeśli obrazi mnie kobieta
To co mam zrobić, jako rasowy facet?

Bykuf sie niesadzi a dla jaj hoduje kury. FIlet, bo Filet - takmam po tatusiu. Każdy jakoś ma. Tak mósi być, bo inczej to hój.

Jestem wrażliwy - tak mówio dziewuchy ze wsi. Umie sie zahować wtowrzystfie i tańcze nawet na potańcufkah w remizie. Mam bloga i pisze osfoim życiu. I żone mam tesz.

Dzienkuje - spokoju nie mam, bo baby zamnom latajo i żyć niedajo. Takie som te baby u nas wewsi. Ale żona je wałkiem goni i butami zanimi żuca. Alibinowska bo moje życie jest takie właśnie ijusz. Jak chcesz napisz coś to tobie tesz będzie miło.

Wewsi mam krowe i kury tesz mam. Tylko psa niemam. A na interneta hodze do kolegi. Biore półlitra i ide doniego. I mam komputera a on ma butelke, ktoro i tak wypijamy.

To baba chyba nie jest za bardzo zachwycona jak wracasz na gazie do chałpy?:P Dlatego może z wałkiem lata;)

Z wałkiem nie lata zamnom, tylko za innymi babami, kture latajom zamnom. Menszczyzna musi pić, boniebyłby menszczyznom. i ona o tym wie. Ja jej niezabraniam pić cherbaty a ona mi półlitra teszs niezabrania. I tak mósi być.

Gość do justine
jak pol zycia schodzi ci na maseczki i inne pierdoły to az dziw bierze, ze czytać umiesz. Zal takich jak ty, żal...

Oooo, właśnie. Dobre pytanie, Justine :) Też jestem ciekawa, co Filet takiego w sobie ma ;)

do justine ------> jesli chciałaś/ chciałeś mnie urazić, obrazić lub cos w tym stylu to się nie udało. Czytać potrafię i to dosyć dobrze, a po 2 nie oceniaj ksiązki po okładce...bo to świadczy tylko o twojej powierzchowności i prostactwie.

Kfiaty rosnom pszy domie może sama je zerwać bo umie zrywać kfiaty. Czasem pszyniose jej rurze co je znalazłem jak kfiaciaże sie zbierajom zrynku ale ona rurz nie lubi i jej rzatko przynosze. Niebędę pszynosił jej kwiatkuw kturych nielubi. Jestem poprostu aktrakcyjny i pszystojny i dlatego mam powodzenie. Kobiety lubio takich jak ja. Bo ja kurtularny jestem, bes kóltury to hój.

Gość eh zycie zycie
bo to prawdziwy cytuje fileta"menszczyzna" jestes super poprawiles mi humorek:)

Ja prosze nieobrarzać kobiet tutaj bo tutaj jest muj topik i tu nieobrarza sie kobiet. Kobiety tsza szanować, bo bes tego to hój.

Gość eh zycie zycie
Co robić jak sie kto spierdzi pszy ludziach Jak sie kto zesra wtoważystfie na ten pszykłat w kolejce po chlep, to on musi udawać że to nieon sie spierdział. Nalerzy wufczas popatszeć na tego co stoji styłu i powiedzieć na ten pszykłat "co żeś kurwa sie zesrał i nic niemuwisz, pszeprosił byś chociasz a nie stojisz jak ten buc". Nastempnie czszeba wywołać dyskusje publiczno wkolejce natemat hamstwa wkolejce. prosze zacznij gazety wydawac z poradami hahaha jestes super

No jawiem. Muwili wewsi rze jestem inteligętny i znam się nażyciu, to pisze żeby nie było że nie pisze. Ludziom tsza pomagać bo tak jest poprostu. Morze wydam jako ksionszke ale to kiedyś tam, jak sie rzniwa skończo bo czasu potszeba coby gupot niepisać.