Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetka_88

MAM ZA GRUBE UDA i TYLEK ! jak je odchudzic ????

Polecane posty

Gość dtdtdt
hm... moja waga sie wahala ale od trzech lat waze tyle samo..przedtem dochodzilam do 58-60 kg...

Gość brunetka_88
ja nigdy nie przekroczylam58kg jak zaczelam odchudzanie to bylo dokladnie 57,9 heh :) kurde chcialabym miec tak z 47 w udach :D a 46 marzenie ;)

Gość dtdtdt
no wiem cos o tym ale najwazniejsze sa wymiary nie waga...dlatego rob tez ten zabieg z folia zeby schudnac w odpowiednich miejscach a wcale sie nie glodzic;ja tez mam podobnie z ta twarza,jak doszlam do 47 to wygladalam nieciekawie,,,

Gość brunetka_88
ale to jest obojetne jaki balsam wsmaruje i sie zawine? i na jak dlugo ? faktycznie uda po tym sa chudsze?:)

Gość dtdtdt
Na pewno Ci sie uda,skoro juz tylu osobom sie udalo...poza tym mas ztylko 3cm do zrzucenia ,pojdzie raz dwa ale zapisz sie na basen! Koniecznie!

Gość brunetka_88
dtdtdt basen jest zbedny ;) jeszcze dzis jade na dzialke i tam mam jezioro :) bede plywac ile wlezie:D

Gość dtdtdt
s achudsze, ja stosuje balsam dove ujedrniajacy, a folia sie owin ciasno;bedzie troche goraco lub niewygodnie ale efekty sa i cialo jest jedrniejsze..

Gość dtdtdt
to milego plywania:to naprawde najlepsze na schudniecie no i jak masaz wodny dla ciala..

Gość brunetka_88
dzieki za rady:P :) jeszcze przed tym zawijaniem bede energicznie masowac sie szorstka rekawica. Musze ja najpierw zakupic ale wiem ze jest tania ;)

Gość brunetka_88
dziex:D i w zimnej wodzie sie spala wiecej kcal ;)

Gość dtdtdt
a ile masz cm w biuscie jesli moge zapytac?

Gość dtdtdt
ja masowalam reka;a ta rekawica jest z materialu?? lepiej reka bo nie wsiaknie w cos..zmieszaj cynamon i imbir najpierw z balsamem na rece i nakladaj

Gość brunetka_88
maaaaaaalooooooooo :) 80 heh

Gość brunetka_88
no rekawica sie szoruje pod prysznicem po nalozeniu zelu... wtedy chyba sa lepsze efekty

Gość dtdtdt
ahaaa.no ja tez pod prysznicem ale takim zelowym przyrzadem

Gość dtdtdt
a cwiczysz na biust tez?

Gość brunetka_88
nie ;) mi tam na biuscie nie zalezy. Chce tylko zgubic 2cm w tylku i udach :)

Gość dtdtdt
no ja cwicze na ppdniesienie biustu i tez sa efekty;a folia owijaj tez biodra i talie..

Gość brunetka_88
a wlasnie---- po co mieszac balsam z cynamonem ? czy to ma jakies wlasciwosci odchudzajace ?:D

Gość brunetka_88
talii nie bede owijac bo jestem z niej w pelni zadowolona ;) ale uda i tylek koneicznie!

Gość dtdtdt
wiem ze rozgrzewa, czytalam w roznych miejscach o tym i po prostu sama sprobowalam i jest ok;a po tym jak zdejmiesz folie to dobrze jest cwiczyc bo cialo jest mocno rozgrzane.

Gość brunetka_88
a to ma byc taka folia przezroczysta ?

Gość brunetka_88
a to robic najlepiej rano czy wieczorem? czy ma to jakies znaczenie?

Gość dtdtdt
a z tym owijaniem to najlepiej owinac jak najwiecej bo to tez po prostu ujedrnia, ja tez jestem z talii zadowolona ale nadal robie folie i cialo jest po prostu ladniejsze

Gość dtdtdt
normalna folia przezroczysta miekka , ja robie wieczorem bo jak za mocno sie scisne to po zabiegu mam troche opuchniete lydki ale to szybko znika..

Hmm ja prz 170 ważę 48-49 kg. (nogi od kolan,ręce i zebra mam strasznie chudziutkie,aż kości widać:P choć aż tak źle nie jest) za to w talii 67, biodra 90 uda 52 cellulit,wystający brzuch (trochę z powodu wady postawy) wiek 18.. sek tkwi w tym,ze mimo tańczę dużo ,spaceruje nie zmniejszają mi sie te partie ciała z racji tego,ze wpierdalam za dużo węglowodanów...Niedawno jeszcze np:białe pieczywo,2batony dziennie,makarony,drożdżówki itd itp :O Teraz sie \'obudziłam\',ze świadomie rezygnuję z tego, zakrawać sie chwilami to może o obsesje ale... Postanowiłam dużo tańczyć,ćwiczyć trochę i kręcić hula-hop A z diet to Montigniac ale z moją matką to ciężko...Nie chce slyszyc o żadnych dietach bo rzekomo za drogo,nie ma czasu itd itp a poza tym \'od tego sie nie tyje\' (sama jest szczupła dość,ale ma taki metabolizm)toteż wpycha we mnie jogurciki,ciasteczka,ziemniaczki,soczki które sprytnie wyrzucam...Ciągle słyszę te docinki ,ze powinnam wyglądać jak te dziewczyny w mym wieku z obfitym biustem,tyłkiem itp,kobieta ma jakąś obsesje na punkcie mej sylwetki (w młodości była b.szczupła ) i najchętniej utuczyła by mnie jak świnię (jako dziecko bylam pulchna) Przyznam,ze doprowadza mnie to do stanów okolodepresyjnych ,i autodestrukcyjnych zachowań ...:O Generalnie nie wiem co jeść. Lubię ryż,makaron,pierogi, (na ostro)chińszczyznę, zaś za nabiałem,klasycznymi warzywami nie przepadam. Owoców nienawidzę,są paradoksalnie za słodkie dla mnie:P Niestety jedzenie w polskich sklepach jest przeładowane węglowodanami...:O Jem ok.1600kcal czy 1200 Ciekawa też jestem waszej opinii o stosowaniu CLA...

Gość brunetka_88
przez ten weekend wszystko przeyslalam! OD JUTRA startuje z dietka owocowo-warzywna. Bede jadla same owocki warzywka i 1 butelke kefiru light. Nie bede chodzic glodna i kiedy bede miala ochote to moge zjesc sobie jablko albo nektarynke. Do tego codziennie rano przed sniadaniem 30min na rowerku a wieczorem 1h cwiczen callanetics. W ciagu dnia bede tez tanczyc przy mtv i chodzic na stepperku. Wieczorem bede sie szorowac rekawica potem jakies serum antycellulitowe i co 3 dzien zawijanie folia. Dam rade wierze ze mi sie uda :) . Moj cel to 2 cm mniej w tylku i udach. Nie wazne ile mi to zajmie czasu. Bede wytrwale dazyc do celu i uda mi sie !:) pozdrawiam!

Gość brunetka_88
dzis zawine sobie uda folia kurcze mam nadzieje ze szybko sie pozbede tych 2cm z ud! rano jak sie mierzylam to w udzie wyszlo 49cm... cholera...JA CHCE 47 :( cwiczylam juz rano potem pojde na rower... czy to normalne ze bola mnie mienie nog od niedzieli po calaneticsie?? boje sie zeby mi sie miesnie nie wyrobily :o wiec nie bede cwiczyc poki mnie bolec nie przestana!pzdr

Gość ali_000
Rower! Moja mama jeździ codziennie do pracy i z powrotem (wychodzi jakoś dwa razy po ok. 4 km) i ma zajebiste nogi, uda i pupę. Sama jej zazdroszczę...

Gość nie mogę bom w chaszczach
położyć sie pod nadjeżdżający walec