Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZYM WYPISUJECIE ZAPROSZENIA

CZYM WYPISUJECIE ZPAROSZENIA? DLUGOPIS CZY KOLOROWE PISAKI, ŻELOWE DŁUGOPISY?

Polecane posty

Gość CZYM WYPISUJECIE ZAPROSZENIA

Napaliłam sie na złoty z brokatem :D wypada to?

Gość a będzie to widać
bo pomysl że ktoś to będzie musial odczytać. I nie zawsze są to młodziki ale równiez pewnie starsze osoby. Najlepiej jest napisac czarnym żelowym lub jakimś cienkopisem nierozmazującym się. To taki neutralny klasyczny i elegancki kolor.

Gość przyjaciółka przyjaciółki
według mnie wszelkie udziwnienia są nie eleganckie - w tym właśnie wspomniany złoty z brokatem. Ja miałam drukowane zaproszenia , ale na kopercie pisałam piórem ze stalówką z niebieskim atramentem , takim trochę pochyłym pismem . Ładnie to wygląda :)

ja pisalam wiecznym piorem Parkera, ale moja siostra wlasnie takim złotym żelowym:) wygladalo bardzo ładnie:)

Gość cała pachnąca
ja napisałam kazdą literkę innym kolorem, dopiero odlot! A potem namalowałam wszędzie mnóstwo kolorowych kwiatków, dopiero było klawo:classic_cool:

pisz czym chcesz i tak za kilka lat nikt nie bedzie pamietal czy to czarny granatowy czy w kropki bordo jeszcze tego brakuje zeby pod ludzi dobierac kolor tuszu:O

ale problemy masz chcialabym miec takie przez cale zycie:p

Gość co......
macie dziwne problemy

Nie każdego papieru chwyci się pióro. Ja polecam takie pisaki do płyt, jest ich wiele rodzajów, np takie z miękką końcówką, za pomocą których można modulować grubość kreski naciskiem, i całość wygląda b. elegancko. Z kolorami raczej nie ciapać moim zdaniem, gdy druk jest czarny, to i czarnym pisadłem uzupełnić zaproszenia. Ja kupiłam zaproszenia na zamówienie, z własnego projektu, nie zawierające miejsca na wpisanie imienia i nazwiska gościa. Kogo zapraszam - precyzowałam na kopercie. Wyglądało to super, bo zaproszenie stanowiło zwartą całość. Pomysł odgapiony z jakiejś książki.