Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yolanthe

znowu się nawaliłam

Polecane posty

godzina 14:00..byle do 15:00, a ja jak co piatek nawalona. Prezes pojechał. Baby w biurze się zebrały i heja wyjmuja co tam która ma! okazało sie, ze każda w biurku trzyma flaszke jakiegos trunku. Jestem pijana...a to dopiero 14:00. Ratunku!!!!!!!!!1

Ja nie piję o tej porze bo cały wieczór mam pózniej zmulony...wolę wieczorami pobalować, chyba, że podtrzymasz procenty;)

pijawka jak wypijesz większą ilośc to Cie klepnie...to też ma odpowiednie substancje w składzie. Hihi zaraz zacznę śpiewać:D

Kiedyś z kumpelą z biura obaliłam flaszkę jakiejś wiśniówki co nam enerytka przyniosła, ostro było, ale nie czułam się komfortowo:)

justine...pewnie, ze by mnie zmuliło. Dlatego bardzo dbam o to, zeby ilość alkoholu we krwi...albo raczej krwi w alkoholu utrzymywała sie na odpowiednim poziomie! Niech żyje moja firma!!!

Gość kania bania
a ja znalazlam u mojego chlopaka w szafie rzeeczy z sex szopu : wibratory i ubranka ze skory pejcze bicze i te sprawy ...........niewiem co o tym myslec :(

Gość franek z budowy
jest taka niepisana zasada ze dzentelmeni przed poludniem nie pija - ja zaczekam dla przyzwoitosci tak do 20

Gość kania bania
:(

Gość a ja jestem sobie
no i bardzp dobrze ja zaczynam od jutra chata wolna ja sama i do poniedzialku mozna chlac a co

Yolanthe --------------> To jakie masz plany na dalszy ciąg dnia?:) Ja uwielbiam czuć to % szaleństwo, ale normalnie u Nas to wszyscy mają gumowe uszy i oczy cyklopa....boje sie wtopić z alkoholem, dlatego unikam w robocie. Jakbym miała luz....to chybabym w nałóg wpadła;)

Gość kania bania
nik mnie nie pocieszy po takim odkryciu....................

bede piła dopiero wieczorem... ale nie wiem czy pojde na całosc...za gospodynie bede robiła:o

kania bania Może dopiero kupił i che Ci pokazac, albo lubi ostro z innymi....Takie opcje mi na myśl przychodzą?

Gość kania bania
ide na uczuciowy lub erotyczny...moze tak mi ktos to wyjasni jak to tak!!!!!!!!!!!!

Gość kania bania
kiedys mi opowiadal ze to kolekcja jego bylej bo lubila taka jazde i on tez ...........ale nie pozbyl sie tego jak pozbyl sie jej............co to ma byc do jasnej cholery

kania! tu pijemy, a nie martwimy sie chłopakami. Gdybym miała tak wszystko przeżywać to wolałabym się zabić:/ Justine no to fakt. Ja te kobitki mam już zaufane wiec sobie mogę pozwolic. Firma jest mała...ogólnie czadzik:D LUBIś!! jako gospodyni powinnaś dawać dobry przykład!

Zapytaj wprost...tylko, żeby się nie wkurzył, że mu grzebiesz po szafkach, wiesz jakie chłopy są. Chronia swoją prywatność.....może po prostu zostawił bo lubi taki rodzaj sexu i chciałby go kiedyś jeszcze wypróbować.

ten...z którym organizuje tego grilla...twierdzi,ze dobry przykład to dam wtedy...kiedy bede trzezwa ...

Cholerka tez bym sie napila, ale o 7 musze byc z kotem u weterynarza i raczej nie wypada zabic go chuchem alkoholowym :D

Gość kania bania
mowisz i masz ........wstyd mi za was alkoholowiczki :(

lubiś --------------> A co Ty jesteś od dawna przykładu? Niech sam sobie parówki grzeje, a Ty sie rozluźnij, zasługujesz na to :):)

kania bania ----------> Czy ktos powiedział do Ciebie \"wstyd mi za Ciebie dziwczyno posiadacza takich zabawek\"? Nie obrażaj bo Ciebie nikt tu nie obraził.

justine1982:)👄 masz racje...wczoraj miałam imieniny...to dzisiaj zaszaleje:D

justine dobrze gada! Dać jej wódki! ps. te baby u mnie w pracy są już wszystkie dobrze po czterdziestce....a nawet niektóre po 50 a ja mam 23:D Katarina...to po weterynarzu! jest piatek, co się bedziesz szczypać a godzina 20:00 jest odpowiednia na zaczęcie imprezy! NIECH żYJA łIKENDY!