Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Butii

Co to było??!!! Ale sie wystraszyłam !!!!!!!

Polecane posty

Gość Butii

Siedziałam a raczej półleżałam, wstając poczułam krótki silny przeszywający ból po prawej stronie, bardzo nisko, to początek 4 m-ca. Miałam badanie na konflikt krwi ale na razie nie wytwarzam przeciwciał (3-4ty. temu) Badzo sie boję, dlaczego tak zabolało??? :(

Gość Butii
:( Nie mogę dodzwonić sie do ginekologa, czy powinnam siemartwić, czy to mogło oznaczać coś złego, pierwszy raz poczulam taki ból? Nie chcę stracić dziecka

Gość Butii
:( :( :(

Gość aaaaaaaaaa czy
Ból się nasilił ? Powtórzył ?

Gość Butii
Nie na razie tylko raz - czemu pytasz, to coś złego tak ??

nic złego nie martw się :) jakby ból utrzymywałsie albo powtórzył to jedz na pogotowie .... myslę,że bardziej nerwami dzidzi zaszkodzisz ...moze to jakaś kolka ? ale zadzwonic do gina nie zaszkodzi :)

Gość Butii
_acha_ staram sie nie martwić ale nie da się, na razie tylko raz mnie przeszył taki silny kłujący ból, przy prawym jajniku... jejku okropne to było. Myślałam że w 4 m-cu już będę mogła czuć sie bezpieczniej :(

Ja tez jestem w 4 (koncowka) Dw aostatnie dni mnie tak przeszywalo. szczegolnie wieczorem. i dwie noce brzuszko bolalo.Tez sie balam, ale moja starsza doswiadczona siostra po 2 ciazach mnie wysmiala.TO DALEJ TE WIAZADLA SIE ROZCIAGAJA,. I czasami jak jakies rozciagnie sie do konca jak powinno to tak zaboli. Dopuki nie masz plamien, nie ma sie co denerwowac. jak do tego boli Cie troche glowa, troszke niedobrze i dopada takie samo oslabienie jak na poczatku ciazy to podobno te wiazadla. WYTRZYMAMY!!!!

PS. tez mam konflikt serologiczny

Mysle, ze nie masz sie czym martwic. W ciazy czesto sa bole roznego pochodzenia i niekoniecznie zwiastuja cos zlego. Macica sie powieksza, moze uciskac na pecharz lub inne organy, moga to byc kolki. Ja np. mialam rwe kulszowa w ciazy i nie moglam sie ruszyc z bolu. Natomiast z dzidzia bylo wszystko ok. Najlepiej niech lekarz oceni i bedziesz miala pewnosc. W kazdym razie nie zamartwiaj sie tak;)

Gość Butii
Karinella, Kroma dziękuję ale sie ucieszyłam czytajac Wasze wypowiedzi!!!! Musze wierzyć, że i tak jest w moim przypadku. Niestety teraz jak siadam, wstaje to czuję pobolewanie brzucha pod pępkiem :( Jak siedzę też takie lekkie bóle czuję, czuje sie z tym okropnie i mimo wszystko nie mogę o tym zapomnieć i boję sie, pierwszy raz tak mam do tej pory bóle były w podbrzuszu i takie lekkie. Do lekarza dopiero 6 sierpnia ide.

Butii ten drugi post tez Twoj kochanie. Naprawde sie nie martw. dzidzius rosnie i potrzebuje wiecej miejsca.pod pepkiem tez mnie boli.Ale teraz to juz kremy na rozstepy w ruch musza isc

Gość Butii
Karinello dziekuje za odzew w moim drugim poscie (widze, ze zauwazylas) mam nadzieje, ze mi wybaczycie 🌼 myslalam ze juz sie nikt nie odezwie. Bardzo mila jestes dziekuje :) Obys miala racje :* to moja pierwsza ciaza i w sumie nie mam z kim pogadadac, uspokoic sie, chyba za bardzo spanikowalam.

Gość Nicola.1981
do butii: ja tez jestem w pierwszej ciazy ( juz 35 tydz) i tez mialam i mam do tej pory bole roznego pochodzenia , np w pachwinach, jajniki, pod pepkiem, klocie w szyjce macicy- lekarz twierdzi ze to wszystko jest normalne. tez bardzo panikowala gdy cos sie dzialo:) teraz przyjmuje juz to spokojnie - kazda ciaza jest przeciez inna. mysle ze nie ma sie co denerwowac, najlepiej poprostu sie nie przemeczaj, duzo odpoczywaj, relaksuj sie... a na pewno wszystko bedzie dobrez. trzymam kciuki, pozdrawiam.