Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda2345

plamy na białych spodniach

Polecane posty

Gość magda2345

czym sprać plamy na białych spodniach??? w zasadzie nie wiem po czym są te plamy, bo byłam na dyskotece i szczerze mówiąc przesadziłam z alkoholem... akurat miałam na sobie owe spodnie. próbowałam już je odplamić Wanishem, wybielić Acze i używałam jakiegoś innego wybielacza i lipa:( plamy jak były tak są:( czy ktoś może mi pomóc????

Gość łee
szare mydło? :o choć jak vanish nie pomógł to nie wiem... a używałaś tego vanisha oxi action?

Gość fujaamuja
ze spermy trudno sprac...

Gość Tomcio z Paluch
tania , nieszanujaca sie dziwka. Albo nie zakladaj bialych spodni,albo przestan tyle pic.

Gość magda2345
o widzę, że fujaamuja jest doświadczona w takich sprawach. ale niestety - to nie od tego ta plama. jeżeli masz coś do powiedzenia to niech to będzie coś mądrego. A Tomcio z Paluch niech dobre rady zachowa dla siebie, z taką gadką to prosto w oczy do znajomej wyskocz a nie się na forum bawisz wieśniaku. moja sprawa co robię. i nie bądź taki mądry, bo na pewno sam się napiłeś nieraz i kto wie czy ci żaden pedał nie włożył.

Gość magda2345
szare mydło? spróbuję, dziękuję za radę. a ten vanish to zwykły, a odplamiałam nim spodnie 2 razy już i nic.

Gość popieram Tomcia z Paluch
Dzisiaj dziewczyny się nie szanują...

Gość magda2345
Jeger, słyszałam właśnie gdzieś o tym myku z wodą utlenioną, ale jakoś nie byłam przekonana. dzięki.

Gość magda2345
Jeger, słyszałam właśnie gdzieś o tym myku z wodą utlenioną, ale jakoś nie byłam przekonana. dzięki. dziewczyny się nie szanują, za to mężczyźni nas bardzo. zwłaszcza, gdy spotykamy się z obleśnymi zaczepkami.