Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssffff

JEJKU JAK JA BYM CHCIAŁA MIEĆ TAKIE SLICZNE ZĘBY!!!!

Polecane posty

Gość sssffff

ciekawe czy ma naturalne takie czy wybielane albo robione cos z nimi> POWIĘKSZCIE FOTE TĄ PIERWSZĄ Z LEWEJ ..JAK POWIEKSZYCIE TO WIDAC JAK NA DŁONI ZE RACZEJ NATURALNE MA TAKIE:(ECH .. http://www.wrzuta.pl/obraz/jeIhmyUkO8/

Gość oto..ja..
ale ma pryszcza z boku niby zamaskowanego jak sie powiekszy:)taka gwiazda i z pryszczem...hahaha

Gość BARDZO ŁADNE

Gość jaaaa haaaaaaaaaa
moze i ładne, ale nie kompletne :))

Taaa, bo przecież gwiazdy nie mogą mieć pryszcza :O idiotka A co do zębów, bardzo ładne, a to ze nie wszystkie bo jednego brakuje to co, może musiała usunąć?

Gość BARDZO ŁADNE
przynajmniej naturalne a nie porcealnki i koronki.

Gość buhahah
ale ona nie ma zeba :D

Gość oto..ja..
ty szoki ty to pewnie z takich jak doda jestes kretynko!po prostu leje z niej bo taka zajebista z siebie robi...cycki powieksza i w ogole na lale barbi sie robi i dopuscila sie pryszcza?!ni wierze,ze w ogole pani zajebista doda z domu wyszla z pryszczem..doskonalosc pierdolona...ale ty pewnie jej fanka!hahaha

Gość przesada
Jakbym nie miała zęba to nie uśmiechałabym się tak szeroko żeby nie było tego widać!!!!!!Przegięcie!!!!!!!Przecież powinna sobie zrobić sztucznego

Gość skcbhfkdevcjbfgd
przesada -> jasne, jakbyś nie miałą zęba to nie śmiałabyś sie jakby cie cos rozbawiło :D Tylko udawała ponuraka żeby tylko nikt nie zobaczył :D buahahaha :)) Dobrze ze nie ma na tym tle kompleksów, ale żeby miała jakiś szczególnie ładny uśmiech to bym nie powiedziała :D

Gość przesada
a zebys wiedziala ze jak kiedys ukruszyl mi sie w dokladnie tym miejscu zab to sie nie usmiechalam przez dwa dni,a nie jestem gwiazda :P dlaczego ona nie zrobi sobie sztucznego?glupia jakas....