Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna..

Do facetów wolicie dziewice czy juz nie??

Polecane posty

Gość kwiatek6666
dzieki crazol (haha m oge tak mowic tak szybciej) hehe tez zycze powodzenia:)) najwazniejsze yto zdrowe podejscie do zycia..tobie malutka tez tego zycze... nawet jesli jestes suka

dodam, ze wlasciwie zaczyna dochodzic do sedna sprawy. bo rzeczywicie kobieta chcac nie chcac jest dla faceta dziura. tylko jedne sa tego swiadome, a inne jak malutka sie oszukuja, ze niebio i inne takie :)

spojrzmy na to z jej strony(malutkiej). jakby facet ja szanowal to by nie spal z nia przed slubem, bo by go te pare miesiecy nie zbawilo. wiec lepiej niech sie zastanowi kto jest tu dziura :)

Gość kwiatek6666
ha nieboo..hmm noi tak..jakby nie pattrzec dziura... ehh az zem sie zbulwersowala.hahaha ale rozzsmieszyla mnie ta malutka strasznie.bidna dziewczynjka

Gość kwiatek6666
haha chcialabys zeby mi smeirdzialo..masz jakis kompleks?

Gość kwiatek6666
crazol ale przeciez malutka nie posiada ani intelignecji ani kultury

Gość hm malutka...
Szkoda mi Ciebie bo masz o sobie tak wysokie mniemanie a zachowujesz się zwyczajnie po chamsku. Już pierwsza wypowiedź przyrównująca nie-dziewice do koziej dupy. A potem było tylko gorzej :P Jeśli jesteś 8 cudem świata to zachowaj jakiś poziom a odwdzięczymy się tym samym.

Gość kwiatek6666
haha kurcze a skad ty iwesz takie rzeczy? o boshe jak mi ciebie zal...

niestety nie masz czarnego nicka, bo na przyszlosc wiedzialabym zeby unikac twoje topici. niestety nie nadajesz sie do zadnej dyskucji gdyz argumenty zastepujesz ublizaniu komus. anonimowo komus naublizasz i myslisz, ze jestes fajna, lepsza? jesli cie to ponieca to tak ci napisze: jestes lepsza od nas wiec z nami nie rozmawiaj. nie trzymamy twojego poziomu, nieublizamy ludziom ani nie oddajemy sie za pierscionek, tylko z prawdziwej milosci, ktorej najwyrazniej w zyciu nie zaznalas bo nie umiesz cenic innych. musi byc z toba bardzo zle skoro nie sznujesz ludzi i ich odminnego zdnia. bedziesz miala problemy w przyszlosci w kontaktach z innymi, ale to juz nie nasz problem. jestes dziecinna i wulgarna? myslisz, ze taka powinna byc kobieta? co najwyzej na jedna noc. powinnas calowac nogi i ssac paluchy swojemu facetowi( jesli naprawde istnieje), ze z toba jest.

Gość kwiatek6666
ahaha ale to juz akurat bylo bez sensu malutka... jejka..zgadzam sienw 100% z crazolem. wez sie dziecinko lecz,albo xcofnij do przedszkola..

jak juz pisalam nic o mnie nie wiesz, nawet nie wiesz czy jestem w zwiazku,a takie sady snujesz. juz pisalam abys nie mieszla religi z wulgaryzmami bo to przyrownuje cie do zera. dla mnie nie jestes partnerka do rozmowy, ale ci to napisze, bo mi cie zal. z twoich postow wieje zalem, gorycza i bezsilnoscia. najprawdopodobiej jestes niekochana dzewczyna, ktora nigdy z nikim nie spala bo paskuda z wygladu jak i z charakteru. badz jakis facet cie opuscil i mscisz sie na innych, albo ial kogos przed toba i stad ta gorycz, ze niesjestcie kwita. moze gdybys byla normalna nie musiabys wyzywac sie na ludziach na forum. nie wiem czy to dotrze do twoje maltkiej glowki, ale po mnie takie cos splywa, nie czuje nic jak cie czytam poza glebokim wspolczuciem dla ciebie. jest mi cie zal, ze nie zaznalas w zyciu milosci, masz kompleksy i mscisz sie na ludziach. :)

Gość kwiatek6666
jestes osoba kompletnie pozbawiona zasad moralnych.bronisz sie cietym jezykiem a tak naprawde pogarszasz swoja samoocene bo jak widzisz nikt ci tu nie przyznal zdania.niedziewice to szmatlawice? pieprz sie;p poki twoj men cie chce..jak cie rzuci juz nikogo nie znajdziesz,bo jaki by cie chcial..przedziurawiona...

Gość kwiatek6666
crazol ladne podsumowanie.podpisuje sie pod tym;p

Gość kwiatek6666
toc niech sobie sa te wpisy..pokazuja chociaz jacy podludzie maja wstep na to forum.ale co zrobic moga tu pisac wszyscy..

sprawa juz zalatwona, wprwdzie topic sie skurczyl, ale nie bedzie nikomu ublizac. jesli chciala komus nawymyslac musial sie liczyz z konsekwencjami w koncu jest dorosla i odpowiedzialna:)

Gość kwiatek6666
hehe no ok na moje czy jest czy jej nie ma wszystko jednoo:):) a co do tego tak niesttey faceci hcyba jednak wola dziewice..do czasu kiedy sie nie przekonaja jakie trudne jest wprowadzac swoja kobiete w tajniki seksu..potem sama przyjemnosc:)

prawda jest taka, ze poczatkowo bylo wiele osob na tym topicu, ale jak zrobila z niego szmbo to wszyscy ucielki bo nikt nie chial byc obrazany. teraz kazdy moze wyrazic swoje zdanie. choc jak zgodnie stwierdzilismy, to seks nie ma dla nas wiekszego znaczenia:) grunt to mocno sie kochac, a wtedy o wszystkim innym sie zapomnia:)

Gość kwiatek6666
no i prawda:D:D hmm mysle nad mnowym tematem bo nudno ale za cholere nic mi do glowy nie przychodzi

wiesz ja spotkalam si z roznymi opiniami. o dziewicach mowia glownie prawiczki, choc czesto mowia tez, ze chceli by strasza babke np trzedziestke:) prawda jest taka, ze jak ludzie sie w sobie zakochuja to nie mysla o tym czy ktos z kims juz spal, tylko mysla o tym zeby byc z ta osoba. pozniej moze o tym rozmawiaja, ale napewno nie w dzien poznania:) jednym dziewicto przeszkadza innym nie. ja osobiscie uwazam, ze do tego w Polsce przyklada sie zbyt duza uwage. pozniej sa takie przypdaki jak malutka..w innych krajach dziewicto nie ma takie znaczenia u nas tez do tego dojdzie...za 10 lat:)

widzisz stowrzyla topic zeby prowokowac i jak nie ma klotni to watek sie wyczerpal :) ale mamy spokojne sumienie, ze sie nie dalysmy:)

Gość kwiatek6666
hmm nom dokladnie podzielam zdanie.poza tym tez sa rozne przypadki..tzn watpie czy jakis dojrzaly mezczyzna chcuialby laske ktora od 14 roku zycia miala 150 kochankow.bo tu o milosci nie ma mowy.wazne jest jednak uczucie

masz racje. sama nie pochwalam rozwuazlego stylu zycia, ale wiesz, ze roznie to bywa. ludzie czesto sie rozchodza, poprostu i nie mozna im drogi zamykac z tego powodu. dziwi mnie tylko, ze wciaz pisze sie o dziewicach i traktuje kobiety przedmotowo. za to czy wolimy prawiczka nik nas z reguly nie pyta. tak czy siak zycze milej nocki i nie trafienie wiecej na taka rozmowczynie jak malutka :) pozdrawiam goraco i zycze duzoooo szczescia w milosci!! i do zoabczenia gdzies, kiedys na kafe :)

Gość student87
A ja bzyknąłbym sobie dziewicę, bo nigdy takiej nie miałem :D ...zawsze już jakieś z zerwanym gwintem mi się trafiały :D. Nie wiem ,szczęścia nie mam czy jak ?:D Tak spróbować se chce po prostu :D

Gość bakałarze
ja miałęm dziewicę, i jest to mocno przereklamowane, chyba, że masz taki fetysz... przyjemności z tego zazwyczaj niewiele... wolę taką co robi to już drugi trzeci raz :) ale takie dziewczyny mają po 14 lat więc poza zasięgiem :D

Ja wole dziewice bo mogę w nie wsadzać ogórka a one jęczą i płaczą z bólu to strasznie podniecające !mrrrrr. A ta krew sikające po ścianach jak w rzeźni ! ^^