Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BŁAGAM..HELP

POWAZNY PROBLEM .. ZA GRUBA PUPA I UDA .. KOSZMAR!

Polecane posty

Gość BŁAGAM..HELP

UDA - 52 ( W NAJGRUBSZYM MIEJSCU CZYLI WYŻEJ) TYŁEK - NA GACIACH PISZE 58, A JAK MIERZE TO 70,80 ;| NIE ZNAM SIE NA MIERZENIU..) mAM TYLKO 151 WZROSTU.. HELP! bez głupich komentarzy prosze,. błagam was pomóżcie mi.. co mam robic ..

Gość daj fotkę

Gość viollaaa
co to jest 70,80?

Gość patraaaacjaaaaa
weź nóż i odetnij tam, gdzie masz za dużo :O :O siedzenie przed komputerem bynajmniej nie pomoże :O :O pozatym dałybyście se już siana z tymi topikami za dużo w łydce, za mało w srytce :O ileż można ? już widzę jak wychodzi taka jedna z drugą na miasto albo gdzieś i wszyscy gadają Ty paaaaaaaaaatrz ona ma 52 cm jeeeeeezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :O

Gość zaraz padne brak wam
no przy 151 to jest dużo... zacznij ćwiczyć i tyle to działa

Gość 151cm wzrostu hahaha
to co ty masz 9 lat czy papieroski wychodzą?

Gość moja suczka ma na imie Ania
ja proponuje skoczyc. Bo maszynista moze zobaczyc taka przeszkode z duzej odleglosci i wyhamowac. A to pech :(

moja suczka ...... ---> gdybym nie widziała Cie na topiku o psich imionach to zaintygowałabym się wielce Twoim nickiem :D :D :classic_cool: a z maszynistą racja :O lepiej skoczyć ;)

Gość moja suczka ma na imie Ania
hehe 🖐️

Gość BŁAGAM..HELP
przeczytajcie jeszcze raz to co napisaliscie.. i zastanówcie sie nad sobą .. Co wy sobie myslicie, ze co ja chciałam byc mała tak?, To geny, :| nie mam 9 lat, i nie paliłam. Ja nie chciałam miec takich ud i tyłka, :| myslałam ze są tu ludzie mądrzy i którzy pomoga.. niestety zawiodłam sie, dziekuje róbcie tak dalej, a kafe bedzie najgłupszym forum na ziemi :/

Gość i tak jest
moderki kilerki sobie nie radzą :) Z problemami to do księdza/psychologa jak wolisz A nie na forum w piątek wieczorem gdzie siedzą sami przegrańcy i próbują dopiec bliźniemu :)

Gość viollaaa
to co to jest to 70,80?? :D

ej ale o co Ci chodzi ?? :O :O weź rusz tyłek sprzed komputera, idź pobiegaj, pojeździj na rowerze, poćwicz na siłowni, porób jakieś ćwiczenia a nie siedź tutaj i się nad sobą użalaj bo masz 52 cm w udzie :O :O no jezu chryste , myślisz że od tego Ci 10 cm ubędzie ? :O :O czasami wystarczy pomyśleć 🖐️

a i jeszcze jedno : w życiu nie wpadłam na pomysł, żeby siedzieć z metrem i się mierzyć z każdej strony a już w łydce jak wiele lasek tutaj to wogóle moje pojęcie przechodzi :O

Gość Ja nie moge dziewczyno
No pomysl ! Nie chcesz miec takich ud i tylka ... A wiec co masz zrobic no pomysl ! Czego od NAS oczekujesz ? Mamy schudnac za Ciebie, cwiczyc za Ciebie, biegac za Ciebie? Rusz sie zamiast rozpaczac na necie. Skakanka, bieg, plywanie- to dziala. Ogranicz slodycze, biale pieczywko i jazda :) Polecam diete 1200kcal+ ruch- na mnie zadzialala swietnie i laska ze mnie sie zrobila powiem nieskromnie. Ale to tylko i wylacznie moja silna wola i motywacja. To ja schudlam, ja cwiczylam- nikt tego za mnie nie zrobi. Zacznij od dzis, od teraz. Za 2 miesiace nikt Cie nie pozna. :)

Gość BŁAGAM..HELP
dziekuje, nareszcie jakies konkretne rady, ze to wszystko po tych moich niemiłych słowach, i dopiero ludzie pisza cos normalnego. brawo, dziekuje pewnie ze mnie nie poznają! miłego wieczoru ludzie!

Gość viollaaa
EJ! to 70,80 to cm w biodrach? niech mi ktos kurde powie! :P

no nie mów, że jesteś tak małointeligentna że sama na to byś nie wpadła i musiał ktoś napisac co masz robić :O :O :O :O

Gość maliniarnka
to obwód dupy wyraznie pisze!!!!!!!!!

maliniarka no, że dupy to wiemy ale ile w końcu 70 czy 80 to tego nie wiemy :P :P :P :D

Gość Reksi.Max
Ale wy dziewczyny jestescie zakompleksione... :O A po za tym na 3cm wiecej w udzisku swiat sie do cholery nie konczy. Cieszcie sie ze zyjecie, jestescie zdrowe, ze mozecie same o sobie decydowac, sprawiac sobie drobne przyjemnosci.itd Moze znajdzcie jakies hobby, sport uprawiajcie . A zycie jest krotkie, na prawde i nigdy nie wiadomo w ktorym momencie sie skonczy. Moja dobra kolezanka rok temu miala wypadek ze swoim bratem. Oboje zgineli- majac po dwadziescia pare lat. Trzeba cieszyc sie ze sie zyje, tu i teraz. Warto.